avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stampila falsa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stampila falsa

Aveti idee daca pe baza unor copii se pot face stampile? Ce legi incalca cineva care uzeaza o stampila falsa?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 12:24, 7 Martie 2012
Costica33 a scris:

Pucistii nu vor sa prezinte procesul verbal de la adunarea generala reconvocata in care s-au facut alegeri.

Daca staruiti in ramanerea in functia de presedinte de asociatie,de proprietari,faceti dovada ca aveti cunostiinta de termenul legal prevazut de art 26 din L nr 230/2007 si formulati
1- sesizare oficiala la serviciul specializat din primarie ,cu solicitarea prezentarii PV a AG
2-actiune in justitie cu scopul suspendarii executarii hotararilor hotararii AG convocata si realizata in conditii care eludeaza normele in vigoare
3-Despre ce document de constatare a legalitatii discutati privitor la cenzor??
Cenzorul are autoritatea si limita de competenta sa se pronunte strict asupra legalitatii documentelor justificative finanaciar -contabile ale asociatiei de proprietari
Serviciul specializat din primarie are autoritatea si competenta sa se implice concret si sa se pronunte daca inscrisul prezentat drept PV al AG intruneste sau nu conditiile pentru a fi apreciat drept PV al unei AG convocate si desfasurate in conditii legale
Da? Cind am vorbit la telefon cu ei spuneau ca doar instanta rezolva asa ceva....
Se dau la o parte insa ne cheama la control cind orice neica nimeni reclama aiureli. Nu e normal sa te cheme din 2 in 2 luni la control, ca sa-si justifice salariul. Stiti dvs. sigur ca ei pot rezolva situatia asa cum e acum? Ce mai exact pot face?
Cunosc parerea dvs. cu privire la atributiile cenzorului. In fisa postului nu scrie ca doar legalitatea financiar contabila si fisa e luata de pe avocatnet.
In fapt si dvs. puteti organiza un nou tur de alegeri, dupa metoda grupului de initiativa din blocul dvs.
Am descoperit una si mai tare: administratorul are stampilate doar un numar de chitante din chitantier. Ele se vor termina, nu am mai stampilat si atunci, daca se stampileaza cu fals, e motiv serios de plingere penala.
Intre timp, presedintele pucist reziliaza fara drept contracte. Aseara am aflat ca desi nu a citit contractul, habar nu are pe ce lume e, i-a trimis notificare de reziliere contractului cenzorului. Cred ca aici e vorba de masinatii si interese, cenzorul nostru era- este foarte bun, expert contabil, lucreaza la o multinationala... Semnarea fara drept a acestor notificari de reziliere poate fi considerata fals in acte?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2012
Costica33, utilizator
Administratorul poate folosi chitante nestampilate. Nu este necesar ca ele sa fie stampilate pentru a fi valabile

Alte discuții în legătură

Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)
Legalitatea semnaturii pe documente ale societatii curier curier imi cer scuze pentru termenii folositi (ca nespecialist). este vorba de anumite documente semnate in cadrul unui srl (contracte, corespondenta, chiar si ... (vezi toată discuția)
Tabelul cu cotele de intretinere se semneaza si de presedintele asociatiei ? Lidia2012 Lidia2012 In mod repetat, tabelul cu cotele de intretinere pe apartamente afisat, apare semnat NUMAI de administrator si de cenzor. Lipseste semnatura Presedintelui ... (vezi toată discuția)