avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stampila falsa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stampila falsa

Aveti idee daca pe baza unor copii se pot face stampile? Ce legi incalca cineva care uzeaza o stampila falsa?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 12:24, 7 Martie 2012
Suntem off topic cu un posibil raspuns al meu, nu e acesta subiectul. Pe mine ma intereseaza ce am scris mai sus, despre legalitatea semnarii si stampilarii.
Multumesc.
Stimate domn, pentru a putea spune ca un document a fost semnat de o persoana neautorizata trebuie stiut de ce e neautorizata.

Alegerea presedintelui se face in Adunarea Generala de majoritatea proprietarilor prezenti (la a treia sedinta, asa se face de obicei pentru ca majoritatea nu se prezinta la primele 2).

Daca un contract a fost semnat de o persoana care nu era reprezentantul asociatiei acesta nu are nici o valoare pentru asociatie si nici nu obliga asociatia intr-un fel iar in cazul persoanei am putea vorbi cel mult de uzurparea de calitati oficiale conf. art. 240 CP.

Totusi, trebuie stabilit daca este sanu persoana indreptatita. Faptul ca dvs. considerati ca a fost ales ilegal nu inseamna ca este chiar asa
Nu doresc sa reiau acest subiect dezvoltat de mine pe larg intr-un alt topic, deja am plictisit lumea cu acest subiect. Dumneavoastra nu cunoasteti situatia si presupuneti ca nici eu nu stiu legile ceea ce nu e adevarat.
In situatia in care un contract semnat in conditiile descrise de mine mai sus intra la plati, atunci nu mai e de gluma, nu?
Multumesc.
I-am dat mai demult prin e mail administratorului CIF-ul scanat.

color sau A/N?

scan dupa original, desigur ca era color

Alte discuții în legătură

Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)
Legalitatea semnaturii pe documente ale societatii curier curier imi cer scuze pentru termenii folositi (ca nespecialist). este vorba de anumite documente semnate in cadrul unui srl (contracte, corespondenta, chiar si ... (vezi toată discuția)
Tabelul cu cotele de intretinere se semneaza si de presedintele asociatiei ? Lidia2012 Lidia2012 In mod repetat, tabelul cu cotele de intretinere pe apartamente afisat, apare semnat NUMAI de administrator si de cenzor. Lipseste semnatura Presedintelui ... (vezi toată discuția)