am hotarirea de divort legalizata
pot sa merg sa imi iau copilul??
copilul este ramas in ingrijirea mea,iar tatal nu a primit nici macar program de vizita.
din cite am mai citit prin forum
am avazut ca politia nu merge fara executor
se poate in cazul meu ?
s-au numai daca merg sa iau copilul de la gradinita ??
evit sa merg acasa la fostul sot...vreau sa previn orice conflict
de aceea merg la gradinita.
merg cu un taxi s-au o masina si iau copilul fara a pierde prea mult timp prin acea localitate
mai exact (comuna)
multumesc
In temeiul hotararii judecatoresti,solicitati politiei sa va insoteasca la gradinita,aceasta pentru protectia dvs.si a minorului.Protectia executorului judecatoresc de catre politie se refera la punerea in executare a unei hotarari judecatoresti.In urma acestei actiuni pe care o solicitati,organele de politie vor intocmi un proces verbal pe care il veti semna si dvs.
o.m.g!
Copilul trebuie luat de la domiciliul sau, nu de la gradinita, daca nu vreti sa va expuneti unor consecinte de natura penala.
Daca intampinati rezistenata numai atunci apelati la fortele de ordine pentru punerea in executarea a hotararii dvs devinta irevocabila!
Hotarire divort
mary__
am doi copii ....sint in divort cu fostul sot
un copil este la mine, celalalt la sot.
azi am primit hotarirea de divort,si am fost instiintata ca ambii copii ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor
Luizaalexa
Am o fetita de 2ani si 8 luni si am divortat dar fostul meu sot a luat-o si de 8 luni nu am avut acces la copil.la proces am castigat prin apel incredintarea ... (vezi toată discuția)