avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarire divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarire divort

am hotarirea de divort legalizata
pot sa merg sa imi iau copilul??
copilul este ramas in ingrijirea mea,iar tatal nu a primit nici macar program de vizita.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: mary__ , utilizator 13:24, 29 Martie 2012
va multumesc dumneavoastra tuturor
chear si domnului care m-a dus in eroare
in cazul ,in care voi pleca cu copii din tara,pot sa fac o imputernicire unui avocat,sa se ocupe de problemele mele ? in special cele legate de un eventual proces sa-u orice alteceva.?

daca scriu o instiintare fostului meu sot ca voi locui la o alta adresa (italia)
am inteles ca trebuie sa justific in vreun fel adresa la care voi locui.
cine poate sa-mi adevereasca acea adresa (proprietarul casei ) s-au altcineva?

mentionez ca voi locui cu o cumnata ,si sotul ei. este legal (are contract de inchiriere)_
daca nu are stabilit nici-un program de vizita mai este nevoie sa fac acea instiintare??

va multumesc
va rog sa ma scuzati pentru insistenta

de la definitivarea procesului imi reiau numele ,de "fata" cum se mai spune
actualmente stau cu actualul meu iubit cu care am si o fetita cu el .
si trebuie sa-mi schimb C.I .. si numele
dar unde stau eu acum cu copii nu am contract de casa...este pe numele viitoarei soacre
dinsa este plecata in Italia nu se intoarce prea curind .
ce pot sa fac ?

"datorita informatiilor dumneavoastra si cu ajutorul dumneavoastra astazi
sunt o mama fericita, Am reusit sa imi pot lua si baietelul de la fostul meu sot.
fara multe discutii."
am avut toate informatiile necesare sa stiu cum sa reactionez pentru ami recupera baietelul
si pe aceasta cale tin sa va multumesc tuturor...din tot sufletul

sunteti de mare ajutor noua celor care nu sintem in cunostinta de cauza
si vreau sa va multumesc inca o data
Felicitari pentru reusita !

Pt a va face carte de identitate cu acea adresa aveti nevoie de acordul propritarului. Pt ca soacra nu se poate prezenta la serviciul de evidenta a persoanelor, declaratiaa de primire in spatiu poate fi data la un notar din Italia sau oficiul consular al Romaniei din Italia.
Daca nu poate face asta, nu va puteti face decat carte de identitate provizorie pe o perioada scurta de timp (max un an)
acte necesare pt carte provizorie:.

-Cererea pentru eliberarea actului de identitate ( veti primi de la ei o cerere tip)
- Actul de identitate al dvs pe care il aveti acum.
- Fotografii 3×4 cm(3 bucăţi), spuneti fotografului pt ce va trebuie.
- Chitanţa reprezentand contravaloarea cartii de identitate provizorii (1 leu) + taxa extrajudiciara de timbru ( 4 lei)
-Certificatul de nastere;
- Hotararea de divort definitiva şi irevocabila
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2012
gi-jane2, moderator
va multumesc

Alte discuții în legătură

Hotarire divort mary__ mary__ am doi copii ....sint in divort cu fostul sot un copil este la mine, celalalt la sot. azi am primit hotarirea de divort,si am fost instiintata ca ambii copii ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor Luizaalexa Luizaalexa Am o fetita de 2ani si 8 luni si am divortat dar fostul meu sot a luat-o si de 8 luni nu am avut acces la copil.la proces am castigat prin apel incredintarea ... (vezi toată discuția)