avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restructurarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restructurarea

Am si eu o problema :( sunt angajata pe postul de agent vanzari la o firma de materiale de constructii de o luna, si am fost anuntata ca se fac restructurari si voi vi data afara. contractul meu de munca este nedeterminat. ce obligatii are angajatorul? si ce pot face eu ca angajat? aceasta este o perioada in care nu se fac angajari...mi-este foarte greu sa cred ca voi fi data afara pur si simplu.. este obligatoriu ca angajatorul sa ofere un preaviz? va multumesc mult! astept sa ma ajutati ..maine trebuie sa stiu ce pot face..:( va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2008
radu andreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:35, 27 Noiembrie 2008
sunshine13 a scris:

Am fost la ITM si am vorbit cu un inspector al muncii( asa s-a recomandat) si a spus ca nu am dreptul la nici un salar compensator, am doar dreptul sa iau somaj.


Mergeti si depuneti o sesizare scrisa la ITM sau la Inspectia Muncii, dar inainte de asta depuneti o cerere la angajator in acest sens si pentru care trebuie sa va dea numar de inregistrare.
Ori persoana nu era inspector de munca, ori era incompetent. Mergeti la seful lui sau, cum v-a spus "elis", la Corpul de control al ITM sau la forul lor superior, Inspectia muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii concediere art 65 cm amya1808 amya1808 Care va fi nivelul salariilor compensatorii cuvenite salariatilor, daca in perioada preavizului acordat pentru concediere datorata desfiintarii postului, ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii Towelie Towelie Buna ziua, M-ar interesa in ce conditii se acorda salariile compensatorii la o societate comerciala privata, avand in vedere ca se face o restructurare ... (vezi toată discuția)
Pot primi indemnizatie de somaj?(1) Tinaya Tinaya Lucrez la o firma de aproape 2 ani de zile,iar in decursul zilei de ieri am avut frumoasa surpriza sa fim anuntati ca firma se va inchide din motive ... (vezi toată discuția)