avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog ajutor!! Probleme cu Politia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog ajutor!! Probleme cu Politia

Buna seara,
Am si eu o problema ce necesita raspuns urgent!
In anul 2007 am contractat un credit de la o banca, am platit cateva rate dupa care am fost nevoita sa intrerup plata deoarece am ramas fara loc de munca, nu mai locuiesc la adresa din cartea de identitate, in prezent locuind cu parintii mei la o alta adresa. Astazi 19.3.2012 parintii mei au raspuns la usa, era un politist de la sectia pe raza careia am adresa din buletin si li s-a inmanat un mandat de aducere, in speta fiind un dosar din 2008 cu o plangere penala din partea bancii respective sub acuzatia ca am luat credit de la ei cu acte false. Maine 20.03.2012 sunt somat sa ma prezint la sectia de politie la ora 9. Ce ma sfatuiti sa fac si cum sa ma prezint la sectia sectia de politie deoarece nu dispun de bani pentru un avocat si timpul este foarte scurt. Cum sa procedez si ce pasi am de urmat pentru a sti sa ma apar deoarece acuzele nu sunt adevarate iar eu trebuie sa si demonstrez acest lucru.

Mii de multumiri anticipate!
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2012
crazynet644, utilizator
Mai fratilor ce sa mai inteleaga acest om. Fiecare comenteaza in felul lui. Nu contest argumentele. Dar cum se spune, daca faceati, dregeati dadeati in judecata, asteptati argumente, actionati, etc................Ce sa faca omul! E disperat. Ce sa mai inteleaga din comentarii care se contrazic?!
e posibil sa fie un tepar, dar, acum depinde de suma pe care a imprumutat-o, cu ce a girat...si ce garantii s-au cerut in functie de marimea sumei...asta nu ne-a spus, daca e sa il credem, probabil a ramas fara serviciu
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
ContSters83715, utilizator
dragos_m_olteanu

Reiau raspunsurile din zece pagini anterioare ? Nu, evident ! Sintetic, poate extrage calea care o are de urmat pentru a dribla aspectul penal al cauzei, insa de achitarea datoriei plus penalitatile la zi nimeni de pe acest forum, nici un judecator si nici o lege nu il va absolvi ! Sunt cazuri si situatii cu adevarat dramatice, insa cu un comportament onest, corect se pot media la timpul potrivit . Insa pentru toti cei care citesc aceste randuri, pentru a nu ajunge in aceasta situatie, sa citeasca cu mare atentie un contract, oricare ar fi el, inainte de al semna, si daca nu intelege mare lucru, sa ceara atunci consiliere, ca mai apoi, odata semnat e tardiv sa dea din colt in colt cautand in disperare sprijin . Si mai presus de toate sa-si evalueze situatia si pozitia in raport cu ceea ce intentioneaza sa faca, caci fiecare stie bine in raport cu posibilitatile sale cat este de apreciat la locul de munca, cat este de indispensabil saui ce sanse are ca mai devreme sau mai tarziu sa ramana pe drumuri, devenind astfel insolvabil in fata bancii / creditorilor, de care fuge apoi de mama focului ( ... )

... si un raspuns direct : sa-si angajeze un avocat bun ( i-as fi recomandat unul potrivit pentru el ca si caracter, insa temporar e in pauza mare la Braila, dupa o tentativa similara de a se da la fundul ... Africii ) daca vrea sa mai salveze ceva in al treisprezecelea ceas ... altfel, nici o sansa !

... sau poate una, ca suntem in postul mare : sa se spovedeasca !
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
probabil ca banca nu va avea ce sa execute...la sfarsit de tot...dar poate mai are niste case, conturi ... etc.. pare ca mai mult nu le are.
de ce ar fi condamnat pt inselaciune daca a platit totusi niste rate si a fost de buna credinta, pana nu a mai avut...?
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
ContSters83715, utilizator
BIGHY


Si chiar daca a semnat ca primarul, fara sa citeasca, a plecat cu o copie de contract acasa. Nu putea sa o citeasca? Nu este ilegal sa iti schimbi domiciliul. Insa daca prin contract te-ai obligat ca anunti, atunci ANUNTA. Daca stii ca ai semnat un contract CITESTE-L. Macar dupa daca nu inainte. Problema nu e ca s-a mutat, ci ca nu a anuntat.
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat

Alte discuții în legătură

Urgent ! adeverinta falsa ?! stelutaalistar stelutaalistar Buna ziua , Am detinut o firma de transport . In prezent firma e cesionata . Acum cateva luni , cand eram asociat la firma am eliberat o adeverinta catre ... (vezi toată discuția)
Relatie de prietenie silviu35 silviu35 DE 1 an de zile ma-m despartit de prietenul meu sint cu altcineva. FOSTUL prieten la-m dat la politie ca nu ma lasa in pace ia dat avertisment ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa KOSZTILASZLO KOSZTILASZLO Buna ziua. in urma unui conflict de munca am fost cercetat de catre 4 din persoanele de conducere a bancii unde am lucrat, respectiv dir regional, dir ... (vezi toată discuția)