buna ziua, sunt angajata unei primarii in calitate de asistent medical comunitar.am absolvit postliceala sanitara in 2008 si tot de atunci sunt si angajata pe acest post.am stat in cresterea copilului timp de 2 ani si la intoarcere am salariul minim pe economie adica 700 brut si net 530, e normal???
Si daca ati primit prima,de ce nu au inclus-o si in salariu la data de 1 ianuarie 2010?Ati intrebat?
La reinceperea activitatii aveau obligatia sa va recalculeze salariul dupa noua legislatie,plecand de la salariul de baza pe care l-ati avut in decembrie 2009,cu adaogarea sporului de vechime(daca exista)a sporului de preventie(daca s-a acordat)si a valorii lunare a primei de fidelitate,mai apoi pe acest nou salariu se aplca scaderea cu 25%,cresterea cu 15%rezultand salariul dvs.actual.
nu s-a rezolvat nimic ca, cica nu se mai da nici un spor la nimeni si nici atat mie si de prima de stabilitete nici nu se pune problema ca nu a dat la nimeni.deci eu intru in transa de 3-5 ani vechime ca deja am intrat in al 3-lea an de vechime ca asistent (2 am stat acasa cu copilul dar am inteles ca se pune la vechime) si nu beneficiez de nimic, nimic, ca nu am dreptul decat la un salariu de nimic adica 530 ca un necalificat, ma oftic tare de tot ca nu ma cred eu prea desteapta dar ei sunt varza, mai ales cel de la resurse umane.ca ce mai vrei de la mine ca ti-am explicat de 100 de ori si tu tot nu intelegi, il deranjez prea mult daca imi cer dreptul. scuzati-ma de deranj inca o data si multumesc mult pentru sfaturi. o sa mai insist si poate poate ceva rezolv.am o colega care e si ea asistent medical comunitar si inaine sa ies eu in ccc nu aveam salarii la fel ea avea 900 lei si eu 570 cam asa, dar m-am gandit ca ea are vechime mai multa.asta e, MULTUMESC!!!!
Salarizarea in 2012
ElinaM
iata ca si mai ales iata cum si pentru anul 2012 au aparut HG 1225/2011 si mai ales L 283/2011 asa ca va trebui sa ne reincadram. problema este tot cu ... (vezi toată discuția)
Salarizare
logofatu
Sunt angajata intr-un spital de urgenta din anul 2009 ca asistent medical. Am gradatia 5 si studii superioare, iar salariul meu de incadrare este de 1200 ron, ... (vezi toată discuția)