buna ziua, sunt angajata unei primarii in calitate de asistent medical comunitar.am absolvit postliceala sanitara in 2008 si tot de atunci sunt si angajata pe acest post.am stat in cresterea copilului timp de 2 ani si la intoarcere am salariul minim pe economie adica 700 brut si net 530, e normal???
offf, azi e prima zi de salariu de cand am inceput munca adica de pe 6 februarie, abia in aprilie am primit primul salariu ca nu au primit creditele de la DSP inca, offf si sunt tare necajita ca am luat in mana doar 530 lei, nu mai am nici o speranta ca voi primi mai mult pentru ca sunt salariile inghetate asa imi tot spune cel de la resurse umane.imi vine sa-mi dau demisia si maine, dar am copil mic si la el ma gandesc ca nu am ce sa-i mai pun pe masa dupa, ce ma mai sfatuiti sa mai fac, unde sa ma adresez in continuare k merg mai departe daca stiu ca am dreptate, multumesc
Nu pot sa va spun mai mult decat deja v-am explicat.Dar,ceea ce va pot sfatui este ca ceea ce le-ati cerut verbal,e bine sa fie solicitat si in scris...adica faceti un referat in care solicitati sa se reanalizeze stabilirea salariului dvs. de baza la revenirea din ccc.,luindu-se in considerare faptul ca in iunie 2009 ati beneficiat de prima de stabilitate,care in cf. cu prevederile legale,legea 330/2009 trebuia introdusa in sal. de baza ,ceea ce la dvs. nu s-a intamplat.
Salarizarea in 2012
ElinaM
iata ca si mai ales iata cum si pentru anul 2012 au aparut HG 1225/2011 si mai ales L 283/2011 asa ca va trebui sa ne reincadram. problema este tot cu ... (vezi toată discuția)
Salarizare
logofatu
Sunt angajata intr-un spital de urgenta din anul 2009 ca asistent medical. Am gradatia 5 si studii superioare, iar salariul meu de incadrare este de 1200 ron, ... (vezi toată discuția)