avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Raport de evaluare gresit, obiectiuni
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Raport de evaluare gresit, obiectiuni

Vreau sa fac obiectiuni la raportul de evaluare imobil.
Obiectivele raportului au fost:
- 1. stabilirea valorii imobilului fara imbunatatiri
- 2.stabilirea valorii imbunatatirilor
La punctul 1. expertul a stabilit un pret de (2.900 +85+58) lei/mp.
Acest pret se ia in calcul la constructia cu finisaje superioare in care exista centrala termica de apartament (conf Anexa 4 Decret 256/14.07.1984, tabel 1)
Separat la imbunatatiri, a calculat valoarea finisajelor superioare(zugravit, faianta, gresie, usi, temopane, centrala termica)
Este normal?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:50, 22 Mai 2012
D-le Popa ,v-ati suparat pe mine degeaba!Ce am spus a fost din propria experienta!Daca doriti va pot pune documente la dispozitie ca sa vedeti ca am avut dreptate!Nu contest ca sunt sigura ca in orice profesie sunt si oameni de buna credinta!In cazul meu ,am platit patru experti ,valorile obtinute intre ei fiind de zeci de mii de euro!Asa ca...o sa o iau cu procesul de la inceput!Trei ani pierduti degeaba!
Pentru gyna 60.
Nu am motive sa ma supar pe dvs. Interventia mea a fost doar pentru a va sugera sa interveniti activ, daca doriti sa aveti rezultatele pe care scontati. Documentele pe care doriti sa mi le puneti mie la dispozitie (eu nu am ce face cu ele), nu inteleg de ce nu pot face obiectul unei actiuni in justitie, deschisa de catre dvs.
Sa stiti ca si expertii/ specialistii tehnici judiciari pot fi trasi la rasoundere de catre instanta, cu o singura conditie, sa existe probe certe, respectiv documente care sa nu lase loc de interpretare.
Daca decideti sa reluati procesul, de la inceput, am convingerea ca o sa recititi comentariile facute de mine si de catre ceilalti la discutia deschisa de catre dvs., va pot fi utile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta expert judiciar Marius2211 Marius2211 Sunt reclamant într-un proces civil in urma unei inundații, unde a fost desemnat un expert pentru a soluționa doua obiective - primul fiind stabilirea ... (vezi toată discuția)
Ce este interzis unui consilier expert să facă viculean viculean Ce îi este permis și ce nu unui expert parte (consilier expert) în cazul unei expertize dispuse de organul de cercetare penală: - să comenteze cu partea ... (vezi toată discuția)
Expertize judiciare si obiectiuni ContSters344547 ContSters344547 Buna! as dori sa-mi raspunda specialisti in expertize la urmatoarea intrebare: A reclamant in contradictoriu cu B parat cere instantei sa expertizeze ... (vezi toată discuția)