avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Verificare salariat bolnav la domiciliu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Verificare salariat bolnav la domiciliu

Potrivit legislatiei actuale, angajatorul poate initia si efectua singur verificarea bolnavului ( salariat ) la domiciliu sau angajatorul trebuie sa se adreseze Casei de pensii si asigurari sociale pentru a face aceasta verificare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 01:24, 2 Aprilie 2012
Din comunicatul de presa al Ministerului Sanatatii emis in 14.04.2010 reiese exact ceea ce s-a postat mai sus in legatura cui acel termen de 5 zile ...
Comunicatul de presa nu tine loc de reglementare legala.In practica,controlul se face de catre reprezentantii desemnati de angajator, Casa efectueaza control impreuna cu angajatorul doar daca acesta il solicita in acest sens.
UPS !!!! Ce ma fac ?
Ce problema aveti?
Sunt pareri contradictorii si nu stiu cum sa procedez.
Pe mine ma intereseaza daca angajatorul ( fara Casa de sanatate), poate sa faca controlul, daca acest control se face numai in primele 5 zile sau pe intrega perioada a concediului medical si daca salariatul nu este gasit acasa si nici nu contesta procesul verbal, ce poate face angajatorul in continuare..

Alte discuții în legătură

In caz de fractura, ma poate obliga angajatorul sa ma deplasez ? VasileDo VasileDo Buna ziua, in data de 19.12.2012 am alunecat pe gheata am fost la spital si mi sa spus ca am fractura la picior, am anuntat seful ca intru in medical 14 zile. ... (vezi toată discuția)
Certificat medical bvr bvr Stimati colegi, Am o problema pe care sunt convinsa ca o aveti si unii dintre voi. Mi se intampla foarte des ca angajatii sa-si ia concedii medicale ... (vezi toată discuția)
Concediu medical-desi salariata nu este bolnava florenta_22 florenta_22 Buna ziua, O salariata este in concediu medical de 4 saptamani si a zis ca va mai avea inca 2 saptamani \\"probabil\\".O colega de-a salariatei ne-a spus ca ... (vezi toată discuția)