Buna ziua ,
as dori sa intreb daca incasarea partiala a cheltuielilor lunare trebuie acceptata de catre Asociatie ?Daca da unde este acest lucru reglementat ?
2.In cat timp de la depunerea unei cereri la Asociatie , aceasta are obligatia de a da raspuns ? Baza legala ?
Si la noi in asociatie au existat suspiciuni de furt de caldura.
Cu ocazia inventarierii am facut si sigilarea repartitoarelor. Se lipesc niste benzi de hartie termorezistenta peste repartitor, sigilandu-l practic de calorifer.
Nu se desprind de pe calorifer nici la temperaturi foarte mari si, in cazul unei miscari cat de mici asupra repartitorului, se rup, deci la un control, fie si anual se pot descoperi hotii.
Aceasta sigilare se poate face si separat de inventariere.
Pe noi ne-a costat inventarierea si sigilarea 6 lei/calorifer. Nu stiu cat este numai sigilarea.
Cu aceasta ocazie am rezolvat si problema recalcularii SET-ului la unele apartamente care isi schimbasera caloriferele de la montarea repartitoarelor, dar nu declarasera acest lucru, lipindu-si pur si simplu, unele aiurea, repartitoarele pe calorifere.
Ati spus "o miscare cat de mica asupra repartitorului " Inseamna ca eu voi fi prima "vinovata" pt ca motanul Costica isi petrece toata iarna pe calorifer si cum e mai batraior mai rateaza suisul si e posibil ca sa zgarie acea hartie.:) Un lucru este cert ca i am auzit vorbind-pe vecini- ca asa cum imparte contabila cotele la caldura este absolut inadmisibil ca ..."pana si pausalul facut de firma" (asta este reprodus exact cum a spus..cineva) deci pana si acea repartizare era mai rezonabila decat impartirea facuta de contabila. Asa ca se va reveni la repartitoare.
Pausal sau contor?
Neiyre
Blocul in care locuiesc este racordat la reteaua de termoficare si pina in prezent plata in lista de intretinere pentru termoficare se constituia in baza ... (vezi toată discuția)