As vrea sa stiu, am de inchis un contract la sf luni martie....de inceput alt cim de la 1 aprilie la alta firma, la aceeasi persona. problema este ca 31 este sambata si 1 este duminica.
cu ce data fac incheierea pe vechea firma si cu ce data fac angajarea pe noua firma? si apoi, revisalul l-am trimis inainte pentru angajare pentru 2 aprilie (desi trebuia 1 dar e duminica) ca se poate, dar pentru incheiere tre sa-l trimit in ziua in care am decizia. in ce zi trimit ?
Pentru continuitate, ziua desfacereii CIM si ziua angajarii in alta parte trebuie sa coincida?
Nu zile consecutive, spre ex. 31 martie- desfacerea CIM si 1 apr. - angajare?
Va rog frumos sa-mi indicati si sursa legislativa. Multumesc.
Da, pentru continuitate cele doua date trebuie sa coincida ... daca mergeti la Casa de pensie pentru o simulare pentru pensie veti observa ca exista diferenta de o zi daca data incetarii este 31.10. si data de incepecere a noului c.i.m. este 01.11.
Ar fi destul de bune dca ar exista pentru fiecrae dintre situatii cate o reglementare legislativa .. insa un singur calcul matematic va poate demonstra ceea ce v-am spus eu ...
Buna dimineata!
cristin20
Ce presupune trecerea angajatilor de pe o firma pe alta a aceluiasi angajator? intocmirea dosarelor de personal, operare si transmitere revisal a CIM cu o zi ... (vezi toată discuția)