avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Distributie energie termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Distributie energie termica

Ca proprietar in cadrul unei asociatii de proprietar, ce lege imi da dreptul la incalzirea prin sistem centralizat, in ce conditii si in ce cazuri administratia de proprietari poate intrerupe alimentarea cu agent termic fara acordul meu.
Exista vreo lege care acorda asociatiei cu o majoritate de voturi dreptul de a inchide furnizarea energiei termice fara acordul tuturor proprietarilor, eventual cum se sanctioneaza.
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:09, 3 Aprilie 2012
elga50 a scris:

Serviciul de furnizare caldura nu este platit. Consumul este platit.
E o diferenta foarte mare.



Atunci, cum va explicati ca multi proprietari platesc un consum de care nu se bucura( consum mic,mic, nimic) ?.Nu inseamna ca platesc un serviciu de pe urma caruia nu se aleg decat cu buzele umflate ?.:O
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
johnpescar, utilizator
Ati vazut cum arata vreo factura de la furnizorul de agent termic?
Daca da, identificati-mi si mie ce anume din factura vorbeste despre "serviciul de livrare a agentului termic". Asta ca sa nu batem campii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura familistu familistu locuiesc intr-un bloc care are centrala pe gaz care asigura caldura si apa calda. am solicitat presedintelui sa dea drumul la caldura. a refuzat pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Divergente costuri incalzire sarar sarar Locuiesc intr-n bloc cu 88 apartamente. Deoarece la incalzirea centralizata au ramas numai 14 apartamente cei cu centrale individuale sunt revoltati de sumele ... (vezi toată discuția)
Debransare fortata lilinicula lilinicula Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari 40 de apartamente. Am ramas numai 7 apartamente racordate la sistemul centralizat. Acum asociatia a adoptat cu majoritate de ... (vezi toată discuția)