avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare creanta < urgent >
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare creanta < urgent >

...............
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2009
licamirela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 16:25, 8 Aprilie 2009
Spuneti-mi un numar de telefon ca sa discutam de la inceput pana la sfarsit ce trebuie facut pentru recuperarea banilor dumneavoastra.
Mergeti pe somatie de plata, cum s-a spus mai sus.
BUNA ZIUA SI LA MULTI ANI CU REALIZARI PE NOUL AN !
- ASA AM FACUT, AM MERS PE SOMATIE DE PLATA, AM AVUT TERMEN PE 7 IAN. DAR SURPRIZA: SC .DEBITOARE NU SE PREZINTA DAR SOLICITA PRINTR-O CERERE AMANARE PT. LIPSA DE APARARE. AM FOST INTREBATA DE JUDECATOARE DACA ACCEPT AMANAREA SI FOARTE GREU MA-M HOTARAT SA ACCEPT. INTREBARE: - CE SE PUTEA INTAMPLA DACA NU ACCEPTAM AMANAREA LA UN ALT TERMEN, I-MI RESPINGEA DOSARUL SAU CE? - S-A DAT TERMEN PE DATA DE 23 IAN. -CAT SE MAI POATE AMANA? PE CE MOTIV? MENTIONEZ CA NOI NU AM ANGAJAT AVOCAT SI NICI JURIST NU AVEM, CREDETI CA NECESITA APARARE? AVEM O CREANTA CERTA, LICHIDA SI EXIGIBILA . CE MA SFATUITI SA FAC? MII DE MULTUMIRI SI O ZI BUNA!
Ar fi mai bine sa va angajati un avocat.
DAR CE-I ATAT DE GREU ? DE CE TREBUIE NEAPARAT SA ANGAJEZ AVOCAT? ATATA TIMP CAT MI-AU ACCEPTAT FACTURA LA PLATA, AU SEMNAT SI STAMPILAT, ASTA INSEAMNA CA RECUNOSC ACEASTA CREANTA DOAR NU VOR SA SPUNA CA E CEVA CARE NU LE APARTINE. EU STIU CA E BINE SA AI APARATOR DAR NU MA TINE BUZUNARUL.

:offtopic:Nu mai scrieti cu litere mari. Se intelege ca tipati la noi.
Ultima modificare: Vineri, 9 Ianuarie 2009
Gabriela Mihai, Avocat

Alte discuții în legătură

Somatia de plata manuelle manuelle Este posibil ca in cazul chemarii in instanta a unui debitor prin somatie de plata sa se ceara judecarea cazului fara citarea partilor? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Recuperare creanta!!! fany22 fany22 Buna, Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor!neplata facturi! darkone darkone Buna seara, Am si eu o problema mareeeee......avem un sc pe care lucram de 4 luni, mai exact distributie de scule,unelte si instalatii.Avem un client cu care ... (vezi toată discuția)