avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare creanta < urgent >
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare creanta < urgent >

...............
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2009
licamirela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 16:25, 8 Aprilie 2009
Multumesc tuturor celor care mi-au dat sfaturi si daca cineva vrea si poate sa ma ajute in continuare ca avocat (sa ma reprezinte) astept un raspuns, macar o consiliere mai am si alte spete. Sa stiti ca noi inainte de a introduce somatia de plata avem mai multe notificari catre debitor dar nu a vrut sa dea curs discutiei, notificari care le-am depus in dosar desi in somatie nu au relevanta, daca trb mai facem alta, mai bine ar fi daca m-ati accepta la dv cu o programare la o consultanta.
Somatie de plata urgent, OUG 119/2007, cat mai are bunuri in patrimoniu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatia de plata manuelle manuelle Este posibil ca in cazul chemarii in instanta a unui debitor prin somatie de plata sa se ceara judecarea cazului fara citarea partilor? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Recuperare creanta!!! fany22 fany22 Buna, Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor!neplata facturi! darkone darkone Buna seara, Am si eu o problema mareeeee......avem un sc pe care lucram de 4 luni, mai exact distributie de scule,unelte si instalatii.Avem un client cu care ... (vezi toată discuția)