va salut! am facut exact ce ma-ti sfatuit, debitoarea nu sa prezentat dar au depus o cerere si o intampinare. surpriza:
Soluţie
23/01/2009 Respinge excepţia de neconstituţionalitate a disp.art.1 şi 6 şi următoarele din OG 5/2001 invocată de debitoarea SC Khamsin SRL.Respinge ca nefondată cererea pentru emitere somaţia de plată formulată de creditoarea SC Petroguard SRL împotriva debitoarei SC Khamsin SRL.Irevocabilă.Pronunţată azi, 23 ianuarie 2009 în şedinţă publică.
credeti ca mai putem face ceva? chiar nu cunosc motivele.
Asa cum se mentioneaza si in hotarare, pe calea somatiei de plata nu mai aveti nici o cale de atac insa va puteti judeca pe calea dreptului comun, cu taxare la valoare, procedura somatiei de plata neavand autoritate de lucru judecat. Referitor la considerentele pentru care instanta a respins cererea, acestea sunt precizate tot in cadrul hotararii. Si apropo : in afara facturilor semnate si stampilate, alte acte (primare) nu mai detineti?
inca nu a sosit hotararea tot ce am aflat am gasit pe portalul inst de judecata ,sa actualizat chiar in ziua judecatii si dupa cum stiti ei scriu in rezumat al hotararii. In ceea ce priveste alte acte primare nu avem, dupa cum v-am mai spus mai inainte inca nu a luat nastere acel contract de prestari servicii, beneficiarul la avut sa-l studieze 5 zile dar nu ne-am inteles la pret si nu la semnat . Atunci el a gasit o alta firma si noi am esit afara din obiectiv urmand ca el sa ne plateasca aceste 5 zile. Pretul cu care sa calculat factura a fost cel acceptat de el in timpul negocierilor. daca avea ceva de obiectat trebuia sa nu fie de acord cand i-am trimis factura si sa nu o accepte la plata.
Somatia de plata
manuelle
Este posibil ca in cazul chemarii in instanta a unui debitor prin somatie de plata sa se ceara judecarea cazului fara citarea partilor? Va multumesc. (vezi toată discuția)