avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cine plateste proprietarul sau chiriasul ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cine plateste proprietarul sau chiriasul ?

am inchiriat un ap la etajul 2 intr-un bloc turn care are si lift.la scimbarea motorului si a cabinei de lift plateste proprietarul dar cind se REPARA LIFTUL (motorul acestuia) cine plateste proprietarul sau chiriasul cu contract de inchiriere declarat la adm.finaciara.chiriasul locuieste de patru ani in acest apartament.
va multumesc pentru complectarile facute domna romascanu .o zi buna tuturor.
Legea 114 este o lege speciala.Deci, referirile la Codul civil nu pot fi aplicabile .
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Legea 114 este o lege speciala.Deci, referirile la Codul civil nu pot fi aplicabile .

multumesc de complectare dar acum parca incep sa vad luminita...
Sunteti tare daca ati inteles, pt ca nu ati facut dreptul din cate imi dau seama.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Sunteti tare daca ati inteles, pt ca nu ati facut dreptul din cate imi dau seama.

multumesc pentru interventie si cum spune o vorba romanesca "va ramin dator"nu se stie niciodata mai ales ca urmeaza sa ma mut in bucuresti in urmatorul an.

Alte discuții în legătură

Chirias vs propietar Livingston Livingston Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cine plateste inlocuirea usilor si geamurilor( cu termopane,,) la un bloc, chiriasul sau propietarul.Mai jos am ... (vezi toată discuția)
Reparatii si diverse alte chestii in cazul unei inchirieri miki3 miki3 As dori sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul unui apartament inchiriat in cazul in care se intampla urmatoarele chestii neplacute si care ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli locative mccurta mccurta Buna ziua Am citit discutia aceasta si este mai veche. Am inteles ca s-ar fi shimbat legea (de la data acestor discutii)? Din cate citesc aici sunt si ... (vezi toată discuția)