Eu am depus ieri, cu cineva din familie, pe 18.04.2012, la Tribunalul Bucuresti (noul sediu), S. Contencios, mi-a primit actiunea si mi-a dat termen 30.04.....2013!! Cum poti sa dai asemenea termene unor oameni in varsta de 78 de ani?! Si Casa de Pensii va face recurs... si tot asa...se lungeste recuperarea.
Dle. avocat Munteanu, sa inteleg ca instanta o sa dea raspuns, peste 1 an, ca actiunea e TARDIV INTRODUSA? Lumea care e aratata la TV, incepand de pe 18.04, ca lesina si moare pe la cozi, o sa primeasca acelasi raspuns, ca nu au depus in TIMP UTIL? ca, totusi, tribunalul le primeste actiunile.
Au stiut si au depus de anul trecut toti militarii in rezerva, din tot felul de ministere si structuri, au tot felul de sindicate, am gasit pe net, SCMD, S. aviatorilor disponibilizati, etc, etc, .. au juristi buni si au facut actiuni comune...dar civilii n-au stiut nimic!
Nu ne ramane decat sa ne mobilizam si sa cerem, cumva, cum zicea Mircea Diaconu aseara, la Romania TV, ca, asa cum s-a "facut" de catre guvern, prin OG, sa se si "desfaca" tot prin Ooronanta de guvern. N-ar mai fi necesare actiuni in justitie. Ce parere aveti?