in cazul unui contract decomodat,daca sociatatea nu a incheiat contracte pentru utilitati (in baza contractului decomodat se incheie contract cu Electrica,Distrigaz...)atunci cheltuiala respectiva este o cheltuiala nedeductibila pentru societate.
este posibila semnarea unui contract de comodat intre o universitate si o asociatie de studenti din cadrul universitatii pe un imobil administrat de universitate?daca da, ce lege sustine asta?
este posibila semnarea unui contract de comodat intre o universitate si o asociatie de studenti din cadrul universitatii pe un imobil administrat de universitate?daca da, ce lege sustine asta?
Buna ziua.
sunt student si mi-am facut si eu o firma dar, k tot e mai mult moca pt noi si vreau sa imi mai deschid un spatiu comercial.Problema e ca ma am un contract de comodat.Mai pot face altul pentru un alt punct de lucru?acesta este luat in calcul la registrul comertului?si cat este sa imi mai pun niste coduri Caen ca astia imi cer 3 mil si mi se pare cam exagerat(aici e vina mea ca nu am scris o gramada, dar prostia si nestiinta se plateste:) .Va multumuesc pt un eventual raspuns.
Pentru punctul de lucru este necesara dovada spatiului, aceasta fiind contractul de comodat. Poti incheia contracte de comodat pentru fiecare punct de lucru. Punctele de lucru sunt in interiorul aceleiasi cladiri? Comodatul se face cu universitatea? Poti face mai multe contracte de comodat.
Modernizare spatiu
BEATRICEM
O societate comerciala cu obiect de activitate comert, functioneaza intr-un spatiu pentru care are incheiat un contract de comodat cu o persoana fizica pe o ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat
Roxie
Buna seara.
Intentionez sa imi iau autorizatie PFA pentru a putea lucra ca traducator. Unul din actele necesare la dosar este cel care sa dovedeasca dreptul ... (vezi toată discuția)