Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!!
mai exact va rog mult sa-mi spuneti ce autorizatii am nevoie si care ar fi codul caen de functionare
va multumesc
m-am gindit ca astea ar fi cerintele, dar cei care produc acasa sunca de casa sau branza ,cascavalul si celelalte cu care mai vin prin tirguri,au spatii de productie? gindindu-ma la ei am crezut ca este vreo posibilitate....o sa ma informez
cum? avind spatii de productie? cu diferite camere pt materii prime si produse finite...etc cu intrari si iesiri separate cum se cere in general in producia alimentara? ma indoiesc ca aceea pers care vinde sunca facuta la el acasa are in dotare asa ceva
Pt a realiza produse alimentare artizanale ("de casa") este necesar sa aveti un mic laborator, fie inchiriat fie in proprietate. Tb sa se asigure conformitatea - infrastructura, amenajare, igiena, dotari, personal, controlul produsului, trasabilitate, etichetare, etc. Dupa ce se obtine autorizarea de la DSV se poate obtine si licenta de fabricatie de la Min. Agriculturii, inclusiv pt produs traditional.