avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare?

ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!!
mai exact va rog mult sa-mi spuneti ce autorizatii am nevoie si care ar fi codul caen de functionare
va multumesc
Cel mai recent răspuns: manuela43 , utilizator 04:47, 14 Februarie 2013
Pentru cei de la DSVSA nu conteaza mihai_sr a scris:

Este obligatorie diploma de patiser, sau este valabila si una de bucatar, de exemplu, atat timp cat este vorba de productie alimentara?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializarea produselor traditionale nefis nefis buna ziua. as dori informatii legate de comercializarea produselor traditionale. va exemplific: pot sa comercializez de exemplu carnati ,sunci si carne ... (vezi toată discuția)
Produse de patiserie facute la domiciliu cotirlan cotirlan Eu si sotia ne dorim sa infiintam: pfa? , intreprindere individuala sau asociatie familiala ?pentru produse de patiserie, cofetarie la domiciliu.Deci sa le ... (vezi toată discuția)
Autorizatii cofetarie crina67 crina67 cu cod caen 47,poti obtine autorizatiile necesare pt laborator cofetarie? (vezi toată discuția)