avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de comun acord

Eu si sotul meu am decis sa divortam cat mai repede intr-un mod cat mai amiabil ,deci vom avea un divort de comun acord . Avem impreuna si o fetita care va ramane in custodia mea fara nici o problema din partea lui .Deci suntem amandoi foarte ok si vrem ca divortul sa se pronunte cat mai repde . Eu locuiesc in sectorul 3 ,el numai locuieste aici insa buletinul il are tot pe adresa .Tinand cont de faptul ca ne-am casatorit la primaria sectorului 1 ,unde trebuie sa ne adresam?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:32, 18 Mai 2012
Nu, daca veti exercita singura autoritatea parinteasca, nu veti avea nevoie de acordul tatalui.
Deci custodie unica in fata notarului nu se poate? Nici daca el este de acord sa mi-o dea?
Eu cred ca nu, dar nu va costa nimic sa intrebati la un notar din apropiere
Am fost astazi la un notar din zona ...a spus ca da ..pot cere custodie unica in caz ca el este de acord dar se va face o ancheta sociala . Pretul divortului la notar va fi in jur de 700 de lei. Multumesc tuturor pt info !
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
elushk, utilizator
La primarie nu pot divorta pentru ca am copil minor ,la notar s-a cerut o suma destul de mare pe care eu momentan nu o detin si nici el ...mai exact 1,000 lei noi .Mai ramane judecatoria ,nu stiu unde sa ma adresez . Domiciliul nostru este in sectorul 3 ,ce acte sunt necesare?

Alte discuții în legătură

Divortul la notar cu minor Georgiana Trandafir Georgiana Trandafir Urmeaza sa divortam si avem o fetita minora. In cazul divortului la notar se poate cere dreptul total de decizie al mamei? Am inteles ca se poate doar custodie ... (vezi toată discuția)
Copil minor ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, sunt in situatia in de: mama data din casa cu un copil de o luna, si inaintare divort de catre sot la notar.In aceste conditii ma sfatuiti sa merg ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor- autoritate parinteasca exclusiva prin acord baubau1608 baubau1608 Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri si as dori cateva explicatii de la oameni de specialitate. Eu si sotul meu ne vom desparti. Suntem parinti, motiv ... (vezi toată discuția)