avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce se intampla cu un proces comercial care a fost ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce se intampla cu un proces comercial care a fost suspendat in 2005?

la detalii este trecut "ÎN TEMEIUL ART. 42 DIN LEGEA NR. 64/1995 SUSPENDÃ JUDECATA CAUZEI. CU RECURS. PRONUNŢATÃ ÎN ªEDINŢÃ PUBLICÃ.".Vreau sa stiu daca in acaesti ani nu s-a mai intamplat nimic ce se intampla cu dosaru ? Stiu ca dupa 3 ani se prescrie , este adevarat?

Multumesc .
Cel mai recent răspuns: zoi , utilizator 15:30, 15 Decembrie 2008
Cauza a fost suspendata deoarece dosarul a fost trimis catre lichidator fiind deschisa procedura insolventei.
Legea 64/1995
ART. 42
De la data deschiderii procedurii se suspendă toate acţiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creanţelor asupra debitorului sau bunurilor sale.
bine, bine, asta stiu si eu, insa daca partea era creditoare trebuia sa se inscrie la masa credala cu creanta sa. sa nu stea sa astepte pana cand inceteaza suspendarea. daca era debitor si nu s-a indreptat nimeni impotriva sa mai bine. asta am vrut eu sa spun si asteptam lamuriri de la cel ce a promovat aceasta discutie. In fapt se cauta un raspuns la problema sa , dar cu conditia sa ofere informatiile pe care le solicitam noi. Multzam pt intelegere!
i-mi cer scuze pentru intarziere...creditor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia de perimare monica_ka monica_ka Am primit o citatie in vederea discutarii exceptiei de perimare.....ma poate lamuri cineva despre ce e vorba. Multumesc anticipat!!! (vezi toată discuția)
Suspendare proces de divort! corinuta corinuta Care sunt conditiile? Cum se procedeaza si cat dureza termenul maxim de suspendare? (vezi toată discuția)
suspendarea cauzei conform art. 155 ind. 1 c.p.c. egkertsou egkertsou Buna ziua . As dori sa stiu care este termenul de valabilitate a suspendarii,respectiv dupa ce perioada se perimeaza cauza. De asemenea in cazul perimarii ... (vezi toată discuția)