buna ziua,
sunt o mamica disperata,am doi copii,unul mic de doar doi ani,am pierdut serviciul dupa cei doi ani de stat ac.cu copilul,intru in somaj,voi avea un venit destul de mic...
pe sotul meu l-am prins cu prietena noastra de familie,traieste cu ea de ceva timp...
l-am dat afara,iar ca razbunare nu mai da niciun ban la copii.el are banii,are un serviciu bun.
acum intreb si eu,pot sa il dau in judecata pentru pensie?
fara a divorta pentru ca nu am banii de divort...:(
daca ma duc la judecatoria sectorului de care apartin pot sa ma prezint fara avocat?
atunci cand voi divorta pot cere despagubiri?
eu in urma a tot ce s-a intamplat am avut de suferit un accident vascular (aici este o poveste lunga)
Actiunea se depune in 3 exemplare-un exemplar pentru instanta, un exemplar pentru comunicare parat, un exemplar pentru Autoritatea Tutelara .
Pe langa inscrisurile de mai sus copie certificat de casatorie si copie de pe ambele certificate de nastere ale minorilor ( banuiesc ca ambii sunt minori).
De asemenea, avand in vedere ca sotul dvs. realizeaza venituri, indicati in actiune angajatorul si sediul acestuia pentru comunicarea veniturilor realizate.
va multumesc frumos,
da suntem casatoriti de 20 ani,si DA mie una mi-ar fi mai bine sa divorteze el...
un e-mail sa ii trimit? nu are asa ceva,nu stie sa foloseasca un calc.
dovada inca nu am ca sunt in somaj,abia din data de 21 a lunii mai intru in somaj (adica trebuie sa depun dosarul) pana atunci sunt in cele doua zeci zile de preaviz de la serv.
eu am crezut ca gasesc o cerere tip acolo la judecatorie...
merg maine si vad ce voi reusi sa rezolv
cu mii de multumiri
o seara buna si o saptamana usoara va urez
Mai bine discutati totusi cu un avocat, poate cereti si dv. intretinere, poate din banii aia reusiti sa divortati, poate aveti dovezi de culpa a sotului privind inselatoria si asa cereti ceva despagubiri...
Divort
alkalina
Casatoriti de 8 ani, un copil de 1 an si 6 luni, fara nici un fel de bunuri comune.
Vrem sa divortam cat mai rapid si elegant. Am stabilit fara dubiu ca ... (vezi toată discuția)
Divort
magdabuc
buna ziua,m-am despartit de sotul meu care este plecat din tara,in comun nu avem decat un copil de 3 ani si jumatate.Intrebarea mea este daca pot baga divort ... (vezi toată discuția)