avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitori

Am un caz concret de solutionat si va rog sa ma ajutati.
Nadia si Constantin soti. Moare Nadia si raman mostenitori Constantin 1/4 si Dan 3/4. Moare Dan raman Constantin si Mihaela (nora) iar cei doi copii ai lui Dan cu Mihaela renunta la mostenire. Deci singura mostenitoare a lui Dan este Mihaela. Moare si Constantin.
Intrebare: Mihaela mosteneste si cota lui Constantin avand in vedere ca fetele au renuntat la mostenirea lui Dan? (mihaela e nora lui constantin)
Cel mai recent răspuns: zuzuna , utilizator 21:12, 26 Mai 2012
scuze...nu am vazut ultimele raspunsuri. acum am inteles.Multumesc mult tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - cine ce drepturi are? adi78ro adi78ro Ion e căsătorit cu Maria. Împreună fac doi copii: Ionel şi Măriuca. Toţi patru locuiesc în casa părinţilor (decedaţi) lui Ion. Măriuca se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum cateva luni bunicul meu a decedat, iar toti cei ... Euonline Euonline Buna ziua, acum cateva luni bunicul meu a decedat, iar toti cei trei copii voiau sa renunte la dreptul lor in favoarea bunicii, doar ca la notar au fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune. V-M V-M Succesiune. Bună ziua. Soțul meu a decedat. În cazul în care cei 2 copii renunță la partea lor de moștenire cine vine la rând? Nepoata (fiica unuia ... (vezi toată discuția)