avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme Sistemul Bologna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme Sistemul Bologna

Stie cineva in ce lege scrie ca licentiatii ciclului I de studii universitare(cei care au terminat facultatea cu 3 ani), potrivit sistemului de la bologna, nu pot sa ocupe functii de conducere decat in cazul in care au obtinut si un master in domeniul in care vor sa promoveze? #-o Comentarii pe subiect am gasit o groaza dar baza legala nu o gasesc ... Daca stie cineva sa precizeze legea. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 16:21, 31 Decembrie 2008
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar candidatura concurs functionar public primarie AlinMandrica AlinMandrica Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi, raspunsuri referitoare la urmatoarea problema de care ma \"lovesc\": de curand am aplicat pentru un ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Criterii de eligibilitate pentru ocuparea unei functii publice de conducere laura-ioana laura-ioana Buna seara! in situatia unor studii universitare de lunga durata, finalizate in 2006 cu titlul de Economist licentiat, mai este necesar master sau studii ... (vezi toată discuția)