Buna seara .in urma procesului ,am primit dreptul de a vizita copilul la domiciliul mamei ....din pacate nu sunt lasat ,de catre mama ,de a avea o relatie cu copilul ,majoritatea timpului fiind in bratele ei ...ea considerand ca dreptul la vizita este de a sta si a privi ....Intrebarea mea este ,de la ce varsta, a copilului ,pot avea dreptul de sta cu copilul fara prezenta mamei sau eventual sa l pot lua acasa? Va multumesc!!!!
nu ma deranjeaza faptul ca vrea la mama ,ma deranjeaza faptul ca o pacaleste sa vrea la ea ...teoretic ,ar trebui sa aprecieze faptul ca vreau sa fiu cu copilu'..avand in vedere ca e dintr o relatie de concubinaj, dar faptul ca ..majoritatea i a spus ca in general fetele se ataseaza de tati ....se pare ca nu accepta lucrul asta ,cred ca o sperie , deaceea are acest comportament....sper ca pe viitor sa si dea seama ca acest comportamene afecteaza cresterea si dezvoltarea copilului....sau ...cine mai stie!!!!
Imi pare rau sa va dezamagesc, fetele se ataseaza de tati doar cand acestia au o atitudine corecta fata de ele. Nu tot ce scrie in carti este adevarat, aveti drum lung inainte si de dumneavoastra va depinde ce relatie veti avea cu fiica dumneavoastra. Credeti ca pe ea o intereseaza ca s-a nascut dintr-o relatie de concubinaj? Are dreptul sa fie iubita si tratata corect la fel ca si toti copiii lumiii. Iar daca dumneavoastra ii veti jigni si supara mama, sa nu va asteptati ca aceasta fetita sa va iubeasca doar pentru ca sunteti tatal ei. Ii va ramane loiala mamei si ii va oferi acesteia intreaga ei dragoste, ca sa suplineasca raul ce i se intampla mamei.
scuzati ma dar daca urmareati subiectul...intelegeati ca nu sunt lasat sa am o relatie corecta si normala cu copilul meu, din pacate nu sunt genu sa tip sau sa jignesc (cu toate ca merita) ...dar consider ca de aceea s au facut anumite legi pentru astfel de mame sau cazuri ...asadar incercam respectam legile .....dar ce e de facut cand nici legile nu sunt respectate??...din pacate mi a povestit trecutul ei ,si nu e unul prea fericit ....20% o inteleg de ce e asa ,dar daca s ar gandi la interesul copilului ...nu ar mai gandi asa..
cu ce drept interzici unui copil sa stea cu un parinte,sau invers ?,,doar din orgoliu?!!!ar trebui sa gandesc la fel,sa cer custodie totala ?.....orice copil are dreptul sa si cunoasca ambii parinti in aceeasi masura(si nu vb de parinti care isi agreseaza copii).....din pacate pana acum nu am vazut decat interesul ei ,mai rau este ca nu pot demonstra lucru acesta ...in prezenta altor persoane ...se comporta ok ....surprinzator!!!