avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarare definitiva si irevocabila

Prin solutia Curtii de Apel a fost anulata decizia de concediere si obligat angajatorul sa mi plateasca ore suplimentare ,ore de noapte,zile de repaus saptamanal si sarbatori legale evidentiate de expertul contabil ca fiind achitate prin calcularea sporurilor la salariu.Dispozitivul hotararii enumera si aceste ore asa cum reies din raportul de expertiza contabila dar avocatul societatii m a notificat ca tot eu sa le pun la dispozitie un centralizator al orelor evidentiate de expertiza contabila la care nu au avut obiectiuni....
Tinand cont de faptul ca firma a facut cerere de revizuire a solutiei data de Curtea de apel,pot continua demersurile privind reintegrarea si plata drepturilor salariale?

Cel mai recent răspuns: adisoi , utilizator 12:25, 31 August 2012
Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai depun acte la ITM spre vizare , totul se face electronic cu ajutorul REVISAL-ului ..

Potrivit art.8 alin.3 lit.a si b din HG nr.500/2011 coroborat cu art.34 alin.5 C.mun., la solicitarea scrisa a salariatului sau a unui fost salariat angajatorul este obligat sa ii elibereze acestuia:
a) copii ale documentelor existente in dosarul personal;
b) copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind inscrierile referitoare la persoana sa si/sau un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate, astfel cum rezulta din registrul general de evidenta si din dosarul personal, in termen de cel mult 15 zile de la data solicitarii.
Intrucat in adresa avocatului care ma informeaza ca a fost emisa decizia de reintegrare in data dex.xx.xxx,nu se face nici o referire cu privire la data reintegrarii efective am solicitat angajatorului prin scrisoare recomandata CO.legal pe anul 2012 incepind cu data la care am primit respectiva adresa ,ptr rezolvarea situatiei juridice legate de reintegrare.
Am informat adus la cunostinta d lui avocat faptul ca adresa trimisa de dansul nu contine decizia de reintegrare,printr un email,dar nu am primit nici un raspuns.
Se pare ca intr un fel sau altul se incearca in toate modurile reintegrarea pe postul detinut anterior deciziei de concediere.Am facut bine???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces valentinatudorascu valentinatudorascu sunt in litigiu cu c.f.r.s.a.,am castigat si s-a dat hotarare definitiva si irevocabila pt castigarea tuturor drepturilor banesti,care este urmatorul pas pe ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita schimbarea locului de munca? marinad marinad Buna seara, am castigat un proces cu angajatorul care este obligat sa anuleze decizia de concediere si sa ma repuna pe postul ocupat inainte de ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva, recurs castigat, ce urmeaza? Adrian Lazarescu Adrian Lazarescu Buna ziua, Va rog respectuos, daca doriti sa ma ajutati cu niste lamuriri si eventual niste sfaturi referitor la urmatoarea situatie in care ma aflu: Am ... (vezi toată discuția)