avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Efractie ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Efractie ?

Un locatar al unui bloc ocupa fara forme legale o boxa de beci timp de 30 de ani .Cu toate ca acel locatar are boxa plina de diferite lucruri, un alt locatar sparge lacatul si ocupa el aceasta boxa .Este infractiune ?
Cel mai recent răspuns: Cretu Jan Marian , utilizator 08:28, 19 Iunie 2022
in temeiul disp art 34 din L nr 7/1996
Orice persoana interesata poate cere rectificarea inscrierilor din cartea funciara...
Si sa-si atribuie proprietati ?
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2012
elga50, moderator
Se pare că în România este posibil să îți atribui orice dacă dai șpagă acolo unde trebuie, în imobilul unde locuiesc se întâmplă cam la fel, aici ți se preia apartamentul cu forța însă trebuie să mori pentru că acest lucru se fac tot felul de ilegalități una dintre ele este deratizare cu substanțe otrăvitoare direct pe ușa și clanța de la intrare + alte tehnici gândite de infractori care îți pun gând rău.

mancipri a scris:

Si sa-si atribuie proprietati ?

Am un vecin care are doua apartamente, unul care este la demisol si un altul la parter, cel de sub mine (eu stau la etajul 1). Vecinul locuia anterior la demisol, la parter locuia o femeie in vârstă care a murit la țară, copii ei nu au luat toate bunurile din locuință trebuia să revină prin urmare locuința a fost sigilată.(nu știu exact cauza sigilări, eram mai mic), dar am văzut cu ochii mei când cei de la demisol au rupt sigilul si au pătruns in locuință de atunci locuiesc la parter, demisolul la împărțit (drept boxe) cu alti doi vecini. In ultimii 5 ani de zile vecinul care a ocupat și apartamentul de la parter plătește pentru ambele dar lucrează in Anglia si vine acasă o dată pe an. In fine tot ceea ce sa întâmplat acum ceva ani a rămas in tăcere si cu acordul celor ce beneficiază din această afacere. La un moment dat au venit cei de la Administrația Fondului Imobiliar pentru o constatare, expertiza vizuală a imobilului si au dorit să vadă acel spațiul de la demisol dar nu au avut acces. Cei care dețineau cheile s-au făcut că plouă și au menționat că cel care le deține nu sunt la adresa deși eu eram de față si vecinii care le folosesc.. de atunci am înțeles că sunt niste nemernici care se șantajează unii pe ceilalți pentru că sau prins cu unii pe alții cu tot felul de măgării iar eu de peste 5 ani de zile de când a murit tatăl meu nu mai am acces provizoriu (o oră pe an) să introduc lemnele din exterior spre boxa mea prin una din boxele care ulterior a fost unită cu alta, aducă a fost dărâmat un perete despărțitor pentru ca eu să nu mai am acces. Ideea este că vecinii caută in realitate să mă omoare (pe tatăl meu au încercat la fel, l-au aruncat de pe scări, au dat in el) iar eu trăiesc sub asediul agresiunilor, amenințărilor si a tot felul de acuzați calomnioase pentru că tata a murit si eu am rămas capul familiei iar fratele meu mai mic si mama mea sunt oarecum dependenți de mine, ei nu s-ar descurca să facă anumite lucruri, precum plata online a chiriei către AFI așa cum a fost pe perioada pandemiei si multe altele.. si nici nu ar face față vecinilor care iar omorâ prin felul de acțiuni precum deratizari neautorizate, neanunțate, m-am trezit cu otravă si pe clanța de la intrare.. iar acum scot clanța in fiecare zi... ce să mai.. un roman.
Să mă întorc la situația vecinului care a preluat apartamentul abuziv sa înțeles cu o angajată de la AFI si plătesc chirie dar nu știu pe ce nume, pentru că după 15 ani nu au schimbat contractul la lumină acesta fiind pe numele femeii care a locuit anterior.
Si uite așa unul cu capul mai pătrat și-a făcut obicei de a le cauta defecte, slăbiciuni si orice pentru ai șantaja si tine sub papuc vecini, cu mine nu-i merge desi mau agresat fizic si verbal de foarte multe ori acum strâng probe pentru ai chema in judecată, poliția nu face nimic mai mult decât să te descurajeze pentru avea ei mai puțin de muncă. Iar vecinul agresor mă amenințat că pune necunoscuți să mă bată pe stradă dacă mai chem poliția,. iar cum știu cu ce se ocupă acesta il cred in stare... ultima dată le-am chemat poliția pe cap pe 16 iunie 2022 unde am declarat verbal că unii vecinii se ocupă cu traficul de droguri,
Până la ora actuala nu am depus nici o plângere de temă acum doresc să spun tot desi multe dintre infracțiunile comise de aceștia le-a trecut timpul.. si nu știu la ce mă voi aștepta, plec de acasă de fiecare data cu camera de la telefon pornită.. deja nu mai ajung la medic din nesiguranță a ce ni se poate întâmpla,am cumpărat câteva camere de supraveghere pe care le-am montat in apartament cu teamă dacă pătrund peste nou măcar să rămână probe

Cretu Jan Marian a scris:

Se pare că în România este posibil să îți atribui orice dacă dai șpagă acolo unde trebuie, în imobilul unde locuiesc se întâmplă cam la fel, aici ți se preia apartamentul cu forța însă trebuie să mori pentru că acest lucru se fac tot felul de ilegalități una dintre ele este deratizare cu substanțe otrăvitoare direct pe ușa și clanța de la intrare + alte tehnici gândite de infractori care îți pun gând rău. Este ora 08:37 si eu de la ora 03. Si ceva dimineața nu mai am somn, am avut un coșmar legat tot de vecinii mei și nu imi găsesc cuvintele pentru a le pune pe foaie si trec de la o pagină web la alta pentru a mă informa si descrie situația asa cum este în realitate, problema mea de sănătate (epilepsie dobândită după o operație la cap) mă face să mă repet foarte des..

mancipri a scris:

Si sa-si atribuie proprietati ?



Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2022
Cretu Jan Marian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un vecin care are doua apartamente, unul care este la demisol ... Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Am un vecin care are doua apartamente, unul care este la demisol si un altul la parter, cel de sub mine (eu stau la etajul 1). Vecinul locuia anterior la ... (vezi toată discuția)
Infracțiuni motivate de ură Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Infracțiunile motivate de ură, (cu dovezi), unde se reclamă?! Exemplu real: Prejudecățile unor vecinii în legătură cu dizabilitatea mea, șantajul din ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie? suzanatrandafirescu suzanatrandafirescu Buna ziua. Locuiesc intr-o vila formata din 4 apartamente si spatiile comune aferente. Casa a fost nationalizata iar in anul 1997 am trecut de la statutul de ... (vezi toată discuția)