avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lamurire indemnizatie de copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lamurire indemnizatie de copil


Buna ziua!

Intrebarea mea este: nu sunt angajata,dar vreau sa platesc darile catre stat din mana timp de un an,minimum pe economie.In aceste conditii,pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului de 800 ron,timp de 2 ani?

Daca platesc din mana intru in aceeasi categorie cu mamele care sunt angajate si primesc indemnizatia de la stat sau pentru cazurile astea exista alta lege?

Va rog sa ma lamuriti! Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 7 Februarie 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la 01.01.2011 nu mai exista Contract Colectiv de Munca incheiat la nivel national ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare idemnizatie de crestere copil Alexandra1910 Alexandra1910 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Pe data de 22 august 2012 m-am angajat, iar in luna septembrie am ramas insarcinata. Pot beneficia de indemnizatia de crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie elissar elissar Buna ziua,am si eu o intrebare,imi poate spune si mie cineva,daca eu in timpul cat am primit ultima transa de bani din indemnizatia primului copil 800 roni ,am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil nicogala nicogala Buna ziua, Am fost angajata pe o perioada de 2 ani, pana la 1 octombrie 2012, de cand urmez cursurile unei facultati de stat, la zi. Sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)