Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Pentru bucuresti este necesara adeverinta de la medicul de familie la care esti inscris (eu nu sunt din bucuresti si nu am medic de familie aici) si care este cabinetul medical unde se da psihologicul?
Buna din nou.. Ce ziceti la Obligatii, Raspunderea civila delictuala ne putem rezuma doar la Codul Civil sau este posibil sa intre in tematica si Ipotezele speciale de raspundere civila delictuala reglementate in alte acte normative decat codul civil?
Si inca ceva, pentru Baroul CLUJ pentru inscriere este mentionata si CV-ul..oare este o greseala sau chiar trebuie? si daca da, oare de ce pentru ca in Regulament de examen eu n-am vazut ca fiind enumerat la actele necesare..in fine nu e o problema, doar nu inteleg rostul CV-lui:)
nu cred ca are sens sa extindem tematica, raspunderea civila delictuala este dezvoltata in tematica, cred ca trebuie acoperit doar ceea ce se regaseste in hotararea unbr :) -nu de alta dar TGO-ul nu mi-a placut niciodataaaaaa!!! :)))-