avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Buna!

Pentru bucuresti este necesara adeverinta de la medicul de familie la care esti inscris (eu nu sunt din bucuresti si nu am medic de familie aici) si care este cabinetul medical unde se da psihologicul?
ioanacristina verifica linkul asta si poate gasesti raspuns la intrebarea ta
[ link extern ]
margaritoiu a scris:

ioanacristina verifica linkul asta si poate gasesti raspuns la intrebarea ta
[ link extern ]

iti multumesc pentru link. m-am lamurit.
Buna din nou.. Ce ziceti la Obligatii, Raspunderea civila delictuala ne putem rezuma doar la Codul Civil sau este posibil sa intre in tematica si Ipotezele speciale de raspundere civila delictuala reglementate in alte acte normative decat codul civil?

Si inca ceva, pentru Baroul CLUJ pentru inscriere este mentionata si CV-ul..oare este o greseala sau chiar trebuie? si daca da, oare de ce pentru ca in Regulament de examen eu n-am vazut ca fiind enumerat la actele necesare..in fine nu e o problema, doar nu inteleg rostul CV-lui:)
nu cred ca are sens sa extindem tematica, raspunderea civila delictuala este dezvoltata in tematica, cred ca trebuie acoperit doar ceea ce se regaseste in hotararea unbr :) -nu de alta dar TGO-ul nu mi-a placut niciodataaaaaa!!! :)))-

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)