alext a scris:
mariusbancila a scris:
Eu cred ca timpul este arhisuficient.Daca ai picat pe subiect cred ca intr-o ora,o ora jumatate maximum predai foaia.Nu cred ca cei din comisia de corectare vor sta sa citeasca romane,mult mai eficient as vedea modul de expunere ”cu liniute”,strict si la obiect.
Referitor la spete,acolo e cam alba sau neagra nu prea vad cum am putea pierde foarte mult timp cu rezolvarea lor...poate ma insel.
Ai luat cumva 90+ puncte la grila ? Daca ai luat sub 80, aberezi !
Edit: am verificat, ai luat 66. E greu sa scrii concis si cu liniute daca nu stii ce sa scrii! De asemeni e greu sa termini totul in 4 ore (sunt 2 materii, in total 4 subiecte teorie si 4 spete). Vreau sa ma contrazica un destept care a luat aprox 90 puncte la grila.
Eu zic sa mai si respiri,prea te-ai enervat!Ce treaba are ca am facut eu 66 cu faptul ca mi se pare timpul arhisuficient??NU am facut referire strict la mine(eu sunt mai prost)insa DA,daca voi pica pe subiecte mai mult de o ora jumatate nu voi avea nevoie iar daca nu voi pica,atunci in jumatate de ora deja sunt pe hol.
Pe viitor incearca sa iti mai temperezi iesirile si sa accepti si parerile altora(nu neaparat sa fii deacord cu ele).Chiar as vrea asa din curiozitate sa vad si opinia lui @andreeas,Rolo,Pink...asa, sa ma conving ca sunt chiar atat de absurd.Succes si nu te grabi,sa iesi ultimul din sala!!!