avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
mariusbancila a scris:

Eu cred ca timpul este arhisuficient.Daca ai picat pe subiect cred ca intr-o ora,o ora jumatate maximum predai foaia.Nu cred ca cei din comisia de corectare vor sta sa citeasca romane,mult mai eficient as vedea modul de expunere ”cu liniute”,strict si la obiect.
Referitor la spete,acolo e cam alba sau neagra nu prea vad cum am putea pierde foarte mult timp cu rezolvarea lor...poate ma insel.

Ai luat cumva 90+ puncte la grila ? Daca ai luat sub 80, aberezi !

Edit: am verificat, ai luat 66. E greu sa scrii concis si cu liniute daca nu stii ce sa scrii! De asemeni e greu sa termini totul in 4 ore (sunt 2 materii, in total 4 subiecte teorie si 4 spete). Vreau sa ma contrazica un destept care a luat aprox 90 puncte la grila.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2013
alext, utilizator
alext de ce spui ca abereaza mariusbancila?!,,,k,,,, scuze...am vazut ulterior completarea
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2013
margaritoiu, utilizator
Dragi colegi de suferinta,

va rog sa ma luminati si pe mine: la Procedura Civila nu avem apel si recurs, coreeeect?

(Nici recurs in interesul legii...)

Ps: Multa bafta noua, tuturor! ...Deja intru intr-o stare de panica gandindu-ma ca mai e o zi pana la macel...
foarte corect! nu avem nimik din ce ai mentionat tu,,,. chiar si asa, avem prea multe....
alext a scris:

mariusbancila a scris:

Eu cred ca timpul este arhisuficient.Daca ai picat pe subiect cred ca intr-o ora,o ora jumatate maximum predai foaia.Nu cred ca cei din comisia de corectare vor sta sa citeasca romane,mult mai eficient as vedea modul de expunere ”cu liniute”,strict si la obiect.
Referitor la spete,acolo e cam alba sau neagra nu prea vad cum am putea pierde foarte mult timp cu rezolvarea lor...poate ma insel.

Ai luat cumva 90+ puncte la grila ? Daca ai luat sub 80, aberezi !

Edit: am verificat, ai luat 66. E greu sa scrii concis si cu liniute daca nu stii ce sa scrii! De asemeni e greu sa termini totul in 4 ore (sunt 2 materii, in total 4 subiecte teorie si 4 spete). Vreau sa ma contrazica un destept care a luat aprox 90 puncte la grila.

Eu zic sa mai si respiri,prea te-ai enervat!Ce treaba are ca am facut eu 66 cu faptul ca mi se pare timpul arhisuficient??NU am facut referire strict la mine(eu sunt mai prost)insa DA,daca voi pica pe subiecte mai mult de o ora jumatate nu voi avea nevoie iar daca nu voi pica,atunci in jumatate de ora deja sunt pe hol.
Pe viitor incearca sa iti mai temperezi iesirile si sa accepti si parerile altora(nu neaparat sa fii deacord cu ele).Chiar as vrea asa din curiozitate sa vad si opinia lui @andreeas,Rolo,Pink...asa, sa ma conving ca sunt chiar atat de absurd.Succes si nu te grabi,sa iesi ultimul din sala!!!

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)