1. La un asemenea examen eu n-o sa scriu cu liniute, ci o sa fac o mica compunere :)) (un viitor avocat nu scrie cu liniute sau cat mai pe scurt).
2. Daca pici pe subiect poti sa stai jumatate de ora sau chiar 4 (eu si daca stiu, tot nu ies dupa o ora ca cine stie ce mai imi aduc aminte).
3. Timpul eu zic ca este suficient, la speta scrii de fapt tot teorie, subiectele mereu au fost micute (vezi titularii apelului, eroarea, intentia, etc)
4. spor la recapitulat!
criss12 a scris:
Am inteles eu gresit din regulament? Nu o sa avem numai spete? :stunned:
Unde scrie ca avem numai spete ? Ce regulament ?
andreeas1 a scris:
1. La un asemenea examen eu n-o sa scriu cu liniute, ci o sa fac o mica compunere :)) (un viitor avocat nu scrie cu liniute sau cat mai pe scurt).
2. Daca pici pe subiect poti sa stai jumatate de ora sau chiar 4 (eu si daca stiu, tot nu ies dupa o ora ca cine stie ce mai imi aduc aminte).
3. Timpul eu zic ca este suficient, la speta scrii de fapt tot teorie, subiectele mereu au fost micute (vezi titularii apelului, eroarea, intentia, etc)
4. spor la recapitulat!
Perfect adevarat.Poate vede si NERVosu!
mariusbancila a scris:
andreeas1 a scris:
4. spor la recapitulat!
Perfect adevarat.Poate vede si NERVosu!
Pai nervos acum pari a fi tu!
Eu deja am dat la spate,sper ca si tu.Iti urez sincer sa fii pe lista invingatorilor si daca se poate,sa fiu si eu pe acolo:)