avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
andreibunea a scris:

buna ziua oameni buni. avem la oepa "contractul de asistenta juridica " sau nu ?? ca este inclus oarecum la relatiile av cu clientul. merci pentru raspuns.

Si eu m-am intrebat acelasi lucru, dar fiind inclus in relatiile cu clientul l-am invatat oricum.
Poate ne lamureste altcineva.
imola_pap a scris:

Dar ce ziceti de arbitraj, oare intra la OEPA?

Eu am considerat ca nu intra.
La fel, poate ne ajuta cineva si cu asta.
La OEPA e dezastru cu formularea temelor. Nu-ti poti da seama exact ce trebuie sa citesti si ce nu.
S-au afisat si repartizarile pe sali!
Buna ziua.in cazul depunerii de contestatie la proba tip sinteza se poate micsora nota?
Nu, nu se poate micsora; poti primi aceeasi nota sau mai mare... intr-un fel e non reformatio in pejus, nu-ti pot face o situatie mai grea in propria cale de atac... cred ca au si scris undeva, ca la contestatie nota nu poate fi micsorata... din cate imi amintesc.. poate unul din colegii cu mintea mai limpede, iti zice si unde sa cauti.. mie imi explodeaza deja capul de civil:rtfm:

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)