avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Eu am invatat anul trecut de pe cartile Nomina Lex si nu a fost suficient pentru grile, sunt bune doar pentru partea a doua. Am picat cu 61 la grila.
Cumpara partea de drept penal deocamdata pentru ca la civil nu este sigur daca va fi NCC sau vechiul.
Eu invat dupa urmatorele:
Penal general - Mitrache
Penal special - Toader Tudorel
Procedura Penala - Udroiu

In plus am cumparat cele 3 fise de drept penal ale lui Udroiu pentru o mai buna recapitulare
[ link extern ]
Buna tuturor,

M-am apucat si eu de invatat de aprox. 4 saptamani. Ma puteti ajuta cu sinteze si grile in cazul in care le aveti in format electronic sau scanate.

Va multumesc si spor la treaba!

Adresa mea de e-mail: mos_victor88@hotmail.com
Salutare tuturor. As vrea sa stiu daca la penal general trebuie invatata si liberarea conditionata. In tematica 2012 nu se regaseste. Acelasi lucru este valabil si pentru extradare. Invatam sau nu extradarea si liberarea conditionata?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
YEP, utilizator
YEP a scris:

Ce grile pentru cei definitivati in alte profesii juridice? Nu se da decat sinteza in cazul asta.

Asa am inteles si eu din ce am citit: grile doar pentru stagiari. As avea o rugaminte: la OEPA am vazut in tematica din 2012 ca au fost 19 subiecte.Imi spuneti si mie, va rog, daca dezvoltati din acestea mai multe subiecte? Multumesc.
unul dintre subiecte: primirea in profesia de avocat. aici ne referim la conditiile de inscriere in avocatura?va multumesc mult pentru lamuriri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2013
gabitaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)