avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
buna....am inceput si eu de vreo 2 saptamani sa ma pregatesc pentru examenul din sept si as vrea sa stiu ce autori recomandati la civil, procesual....eu la penal am inceput cu partea generala de boroi si am dat comanda de fisele lui udroiu si as vrea sa iau si la civil carti...poate ma ajutati cu niste sfaturi...multumesc anticipat
Buna
Va rog frumos imi puteti spune si mie unde gasesc statutul profesiei de avocat cu modificari?
A fost publicat in MO?
Multumesc mult,
Buna tuturor!
Tin sa precizez ca examenul de anul acesta este la sfarsitul anului si nu in februarie sau alta luna, conform zvonurilor! Sunt la curent cu stirile direct de la sursa: [ link extern ]
Cat despre manuale, carti, tratate si altele, trebuie sa fim consecventi, in sensul ca, fiecaruia dintre noi i se potriveste mai mult sau mai putin un anumit stil, anumiti autori! Asadar, nu cred ca suntem in masura sa ne dam cu presupusul in privinta cartilor sau tratatelor, cat sunt ele de bune! Noi nu putem recomanda, pentru ca intai de toate trebuie sa luam un examen, doua...zece, sa insumam ceva experienta si poate ca atunci, chiar vom sti ce sau cine e bun in materie!
Asa ca dragii mei, potentiali colegi, va doresc multa rabdare, nervi de otel si noroc la bani (cu ei trebuie sa ne achizitionam cartile BUNE)!
Spor!
lawyer2012 a scris:

Buna tuturor!
Tin sa precizez ca examenul de anul acesta este la sfarsitul anului si nu in februarie sau alta luna, conform zvonurilor! Sunt la curent cu stirile direct de la sursa: [ link extern ]
Cat despre manuale, carti, tratate si altele, trebuie sa fim consecventi, in sensul ca, fiecaruia dintre noi i se potriveste mai mult sau mai putin un anumit stil, anumiti autori! Asadar, nu cred ca suntem in masura sa ne dam cu presupusul in privinta cartilor sau tratatelor, cat sunt ele de bune! Noi nu putem recomanda, pentru ca intai de toate trebuie sa luam un examen, doua...zece, sa insumam ceva experienta si poate ca atunci, chiar vom sti ce sau cine e bun in materie!
Asa ca dragii mei, potentiali colegi, va doresc multa rabdare, nervi de otel si noroc la bani (cu ei trebuie sa ne achizitionam cartile BUNE)!
Spor!

Si mai exact in ce luna este examenul?
tina01 a scris:

lawyer2012 a scris:

Buna tuturor!
Spor!

Si mai exact in ce luna este examenul?

16 septembrie 2013 :)

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)