avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Pe facebook circula zvonul ca se vor afisa pana duminica. Anul trecut au publicat intr-o duminica rezultatele, deci e posibil sa afiseze la finalul saptamanii.
s-au afisat pe site-ul UNBR. Este groaznic, am senzatia ca isi bat joc de noi!
Am picat cu 6.49.Fac contestatiie la toate insa e aproape imposibil sa imi dea cei 50 de sutimi.Daca stiti pe cineva care a contestat anii anteriori si in final au fost admisi va rog sa imi spuneti si mie sa ma mai amagesc putin.Felicitari celor admisi!
6,66.
Stie cineva daca la contestatie poate sa scada nota?
RoloTomassi a scris:

6,66.
Stie cineva daca la contestatie poate sa scada nota?

din ce stiu eu e si un pct in regulament unde se specifica faptul ca nu se scade nota contestata...oare ave vreo sansa @rollo?

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)