avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Felicitari celor admisi si multa bafta in profesie. Eu raman aici alaturi de cei picati pt a incerca, poate, si la anul.
O intrebare:......dosarele depuse pot fi recuperate pentru a fi refolosite anul viitor sau trebuie sa refacem documentatia..ma refer la actele de stiudiu, pt ca restul (cazier, adeverinta medicala) trebuie actualizate????
margaritoiu a scris:

Felicitari celor admisi si multa bafta in profesie. Eu raman aici alaturi de cei picati pt a incerca, poate, si la anul.
O intrebare:......dosarele depuse pot fi recuperate pentru a fi refolosite anul viitor sau trebuie sa refacem documentatia..ma refer la actele de stiudiu, pt ca restul (cazier, adeverinta medicala) trebuie actualizate????

cred ca da,asa stiam
Merita sa faceti contestatie!! Anul trecut un fost coleg de la facultate a primit 3 si ceva la DPC si a contestat si a fost admis..deci daca ai nevoie de 50 de sutimi chiar cred ca ai sanse la contestatie.
La noi la cluj o colega a primit 6,95 #-o
Si nu puteti sa primiti o nota mai mica asta-i sigur, scrie undeva in regulament.
imola_pap a scris:

Merita sa faceti contestatie!! Anul trecut un fost coleg de la facultate a primit 3 si ceva la DPC si a contestat si a fost admis..deci daca ai nevoie de 50 de sutimi chiar cred ca ai sanse la contestatie.
La noi la cluj o colega a primit 6,95 #-o
Si nu puteti sa primiti o nota mai mica asta-i sigur, scrie undeva in regulament.

merci mult..imi dai putin curaj...
Deci am luat 6.97, si 5 si ceva la civil desi mi-am calculat cu toata severitatea 7 .50 . Nu stiu care a fost treaba, dar pe primul subiect chiar am scris aproape perfect, ca m-am nimerit pe el, la al doilea jumatate si am gresit ceva la o speta din neintelegerea cerintei, nu din nestiinta, am scris mai complicat decat se cerea, dar nu ce se cerea..
Stie cineva in ce termen se rezolva contestatiile, ca daca face toata lumea la toate materiile vom astepta cel putin o saptamana-doua?
Oricum note mici, in general, mai putin la OEPA unde am primit mai mult decat mi-am calculat si la penal unde atat am primit cat am prevazut.
Nu stiu altii ce parere au..
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
Crisanca, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)