avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Am un singur cuvant: dezastru. Ma uitam pe rezultatele definitivilor 8/122, chiar asa de rau? Intri si apoi te prostesti vazand cu ochii. Rapiditatea de a da rezultatele vad ca a avut un efect total negativ asupra noastra. Note foarte mici per ansamblu, in comparatie cu anul trecut.
Nu, insa am scris bine forma contributiei. Din pacate, nici mie nu cred ca mi le-au dat.

Am inteles ca se poate contesta si prin fax, la Centrul de evaluare. Dintre cei care au dat examenul in cadrul Centrului de testare de la Bucuresti, aveti idee care este nr de fax sau unde as putea suna pt a-l afla? Multumesc si spor in continuare!

Nici eu nu am scris la penal incadrarea exacta dar mi-a dat punctajul asteptat, deci nu cred ca asta a fost problema.
Asta e nr de fax la care poti depune contestatii :
021/330.12.97

Multumesc frumos pt informatie! Problema mea este ca, desi m-am corectat strict dupa barem atat la Penal(6,1) cat si la Proc penala(7,2), corectorii au ales sa-mi dea 4,63 la Penal si 5,15 la Procedura. Oricat de slab pregatit as fi, nu pot sa cred ca mi-am dat "din oficiu" aproape 2 puncte la fiecare dintre aceste materii. Chiar am ales sa-mi iau din puncte cand am corectat dupa barem, gandind ca poate corectorii vor fi mai drastici :) Nu m-am asteptat sa fie chiar atat de drastici :D

De aceea m-am gandit ca poate am pierdut 2 pc la penal din cauza lipsei acelei mentiuni. Multa bafta celor care contesta si felicitari celor admisi!
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
georgedc, utilizator
georgedc a scris:

Nu, insa am scris bine forma contributiei. Din pacate, nici mie nu cred ca mi le-au dat.

Am inteles ca se poate contesta si prin fax, la Centrul de evaluare. Dintre cei care au dat examenul in cadrul Centrului de testare de la Bucuresti, aveti idee care este nr de fax sau unde as putea suna pt a-l afla? Multumesc si spor in continuare!

Nici eu nu am scris la penal incadrarea exacta dar mi-a dat punctajul asteptat, deci nu cred ca asta a fost problema.
Asta e nr de fax la care poti depune contestatii :
021/330.12.97

Multumesc frumos pt informatie! Problema mea este ca, desi m-am corectat strict dupa barem atat la Penal(6,1) cat si la Proc penala(7,2), corectorii au ales sa-mi dea 4,63 la Penal si 5,15 la Procedura. Oricat de slab pregatit as fi, nu pot sa cred ca mi-am dat \"din oficiu\" aproape 2 puncte la fiecare dintre aceste materii. Chiar am ales sa-mi iau din puncte cand am corectat dupa barem, gandind ca poate corectorii vor fi mai drastici :) Nu m-am asteptat sa fie chiar atat de drastici :D

De aceea m-am gandit ca poate am pierdut 2 pc la penal din cauza lipsei acelei mentiuni. Multa bafta celor care contesta si felicitari celor admisi!

Nici eu nu cred ca acolo ti-au scazut punctul, nici eu nu am scris felul infractiunii, doar formele de contributie..
la contestatie pot cotesta nota la toate disciplinele sau sunt limitat la 1 sau 2 discipline?
se poate scadea nota?
Tut_trademark a scris:

la contestatie pot cotesta nota la toate disciplinele sau sunt limitat la 1 sau 2 discipline?
se poate scadea nota?

Poti contesta la toate materiile. Regulamentul stipuleaza ca nu iti poate da o nota mai mica decat cea initiala.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)