Nu, insa am scris bine forma contributiei. Din pacate, nici mie nu cred ca mi le-au dat.
Am inteles ca se poate contesta si prin fax, la Centrul de evaluare. Dintre cei care au dat examenul in cadrul Centrului de testare de la Bucuresti, aveti idee care este nr de fax sau unde as putea suna pt a-l afla? Multumesc si spor in continuare!
Nici eu nu am scris la penal incadrarea exacta dar mi-a dat punctajul asteptat, deci nu cred ca asta a fost problema.
Asta e nr de fax la care poti depune contestatii :
021/330.12.97
Multumesc frumos pt informatie! Problema mea este ca, desi m-am corectat strict dupa barem atat la Penal(6,1) cat si la Proc penala(7,2), corectorii au ales sa-mi dea 4,63 la Penal si 5,15 la Procedura. Oricat de slab pregatit as fi, nu pot sa cred ca mi-am dat "din oficiu" aproape 2 puncte la fiecare dintre aceste materii. Chiar am ales sa-mi iau din puncte cand am corectat dupa barem, gandind ca poate corectorii vor fi mai drastici :) Nu m-am asteptat sa fie chiar atat de drastici :D
De aceea m-am gandit ca poate am pierdut 2 pc la penal din cauza lipsei acelei mentiuni. Multa bafta celor care contesta si felicitari celor admisi!