avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La certificat medico-legal cu 5-7 zile ingrijiri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La certificat medico-legal cu 5-7 zile ingrijiri medicale, ce incadrare juridica si pedeapsa se aplica?

Detaliile concrete ale incidentului au fost descrise in mesajul anterior.
Martorii care declara ca l-au vazut pe fratele meu atacandu-l pe sotul meu sunt: tata si eu,sotia celui impotriva caruia fratele a despus plangere.
.Avand in vedere ca tata are 85 de ani si daca mai trec ani pana sa se deschida si incheie un eventual proces,tatal meu ar putea muri intre timp, ar fi valabila in instanta o inregistrare video in care tatal meu sa declare ceea ce a vazut ,astfel incat sa ramana nu doar declaratia lui scrisa la politie,care se poate"rataci" ci si declaratia video?
Ce pot face pentru a avea ca rezerva si o alta declaratie a tatalui meu, in afara de cea lasata la politie,valabila in instanta,in caz de boala sau decesul tatalui meu?
Ramane valabila declaratia data in faza de cercetare penala.Totusi,cred ca solutia procurorului va fi de N.U.P. in ceea ce il priveste pe sotul dvs.Cred acestea doar in baza informatiilor furnizate de dvs.Nu pot sa stiu daca mai exista alte elemente in cauza.
Multumesc pentru raspuns.Insemana ca vom primi acasa instiintarea de NUP,in caz ca procurorul va da aceasta decizie sau doar partea vatamata,adica fratele care a depus plangere,va fi instiintat ca s-a dat NUP? Au trecut 3 luni de cand a fost audiat sotul meu de procuror,cu ecomandarea de NUP din partea politieim
Sfatul meu,pentru linistea dvs.este sa cereti acest raspuns.In mod normal,trebuie sa primiti acest raspuns la domiciliu,dar avand in vedere birocratia...Nu are ce sa se intample daca veti cere acest raspuns parchetului.Curaj!!!
:) Si daca se mai delibereaza inca,se mai studiaza dosarul si nu s-a luat o decizie? Ar insemna ca am grabi noi lucrurile si ar putea sa nu fie bine .

Alte discuții în legătură

Penal nucusor nucusor care este pedeapsa pentru lovire daca se argumenteaza doar cu o adeverinta medicala.eliberata de la urgenta ? (vezi toată discuția)
Cum s-ar putea incadra fapta???? petosticky1979 petosticky1979 Buna ziua! as vrea sa stiu unde se incadreaza urmatoarea fapta: fratele meu a fost sambata seara la club in satul bunicilor nostri si un ... (vezi toată discuția)
Mi-am batut prietena shi ea s-a dus la politzie ... help ! yooohooo yooohooo Am batut-o ... shi`a luat certificat medico-legal de 9 zile shi a stat in spital 3-4 zile ... am primit o citatzie sa ma prezint la politzie ... scrie nr de ... (vezi toată discuția)