Insemana ca vom primi acasa instiintarea de NUP,in caz ca procurorul va da aceasta decizie sau doar partea vatamata,adica fratele care a depus plangere,va fi instiintat ca s-a dat NUP?
Solutia procurorului se comunica tuturor partilor, deci o veti primi si dvs.
In alta ordine de idei, cred ca va faceti prea multe probleme, stati linistita si asteptati solutia.
buna ziua . am avut un conflict cu un baiat . m-a amenintat , ne-am certat si s-a ajuns sa ne batem.i-am spart arcada si acesta si-a scos certificat medico legal cu 8-9 zile spitalizare. bineinteles ca nu a stat nici o zi in spital . in toata treaba asta prietena mea a ajuns la mijloc. politia si vatamatul nu imi cunosc datele iar prietena a fost chemata la sectie pentru o declaratie . a raspuns cererii , nu a dat nici o declaratie in schimb a fost amenintata cu dosar penal precum ea m-a pus sa-l bat pe respectiv. va rog spuneti-mi ce s-ar putea intampla in cel mai rau caz si ce as putea face. multumesc anticipat .
Intr-un caz, in care doi se bat..fata si baiat, si nu exista martori ci doar cateva vanatai..ce se poate intampla baiatului ,careia i s-a intentat proces penal ca a batut-o pe fata?