avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La certificat medico-legal cu 5-7 zile ingrijiri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La certificat medico-legal cu 5-7 zile ingrijiri medicale, ce incadrare juridica si pedeapsa se aplica?

Detaliile concrete ale incidentului au fost descrise in mesajul anterior.
Dvs doriti un sfat sau vreti sa va spunem noi solutia ?
Repet,nu aveti de ce sa va faceti griji.Mergeti laparchet,si intrebati.
Insemana ca vom primi acasa instiintarea de NUP,in caz ca procurorul va da aceasta decizie sau doar partea vatamata,adica fratele care a depus plangere,va fi instiintat ca s-a dat NUP?

Solutia procurorului se comunica tuturor partilor, deci o veti primi si dvs.

In alta ordine de idei, cred ca va faceti prea multe probleme, stati linistita si asteptati solutia.
buna ziua . am avut un conflict cu un baiat . m-a amenintat , ne-am certat si s-a ajuns sa ne batem.i-am spart arcada si acesta si-a scos certificat medico legal cu 8-9 zile spitalizare. bineinteles ca nu a stat nici o zi in spital . in toata treaba asta prietena mea a ajuns la mijloc. politia si vatamatul nu imi cunosc datele iar prietena a fost chemata la sectie pentru o declaratie . a raspuns cererii , nu a dat nici o declaratie in schimb a fost amenintata cu dosar penal precum ea m-a pus sa-l bat pe respectiv. va rog spuneti-mi ce s-ar putea intampla in cel mai rau caz si ce as putea face. multumesc anticipat .
Intr-un caz, in care doi se bat..fata si baiat, si nu exista martori ci doar cateva vanatai..ce se poate intampla baiatului ,careia i s-a intentat proces penal ca a batut-o pe fata?

Alte discuții în legătură

Penal nucusor nucusor care este pedeapsa pentru lovire daca se argumenteaza doar cu o adeverinta medicala.eliberata de la urgenta ? (vezi toată discuția)
Cum s-ar putea incadra fapta???? petosticky1979 petosticky1979 Buna ziua! as vrea sa stiu unde se incadreaza urmatoarea fapta: fratele meu a fost sambata seara la club in satul bunicilor nostri si un ... (vezi toată discuția)
Mi-am batut prietena shi ea s-a dus la politzie ... help ! yooohooo yooohooo Am batut-o ... shi`a luat certificat medico-legal de 9 zile shi a stat in spital 3-4 zile ... am primit o citatzie sa ma prezint la politzie ... scrie nr de ... (vezi toată discuția)