avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Timpul care trece nemilos...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Timpul care trece nemilos...

Am stat mult in cumpana daca este potrivit sa scriu acest mesaj....
Apoi am gandit ca este singurul lucru care Il pot face pentru cel care a fost ceva vreme un utilizator al acestui site, un om care a ajutat si a adus plus valoare forumului prin sfaturile sale, prin comentariile pertinente.
Maine se implineste o luna de cand George Alimanescu nu mai este printre noi, amintirea lui pentru cei care I au fost prieteni este vie, despartirea dureroasa ....
Desi contul este dezactivat va invit pe toti cei care I au fost prieteni, pe cei care la un moment dat I a ajutat cu sfaturile sale sa l aplaudati , scrierile lui sunt aici si inca ajuta oameni care au nevoie de ele...in locul unei lumanari aprinse spre a I lumina calea celesta sa l aplaudam pe ContSters103772. Un mic tribut adus celui care a facut parte din marea familie a avocatnet.
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:00, 28 Iunie 2014
Joha a scris:

"Un gand bun si o floare..."

Nu l-am cunoscut din pacate, pe dl.Alimanescu. Eu am aparut ca activ, mai tarziu pe site. Nimic nu ma opreste sa aplaud o initiativa care indeamna la un omagiu adus cuiva poate prematur disparut dintre noi, cuiva care a contribuit la dezvoltarea acestui site si care prin sfaturile sale cu siguranta pe multi i-a luminat si le-a aratat calea de urmat in lupta dura cu "sistemul", le-a dat incredere si putere pentru a lupta.
=D> =D> =D>
Multumesc celor care l au aplaudat pe George pana acum si va invit ca si de acum incolo sa faceti acest lucru ca sa I pastram vie amintirea...este vorba de contsters103772.
Multumesc!
va multumesc ca mi-ati redesteptat speranta ca oamenii buni, romanii adevarati mai exista si nu i-au nimicit inca politicienii si acolitii lor.
Vorbiti despre " o persoană discretă, cu mult bun simţ, bine pregătit profesional , şi avea gusturi muzicale speciale"; chiar daca nu am cunoscut-o, transmit si eu un gand bun si o floare ...................

Dezvalui un secret, @Joha?
Timpul trece atat de repede incat totul se intampla parca ieri.......

Nu cred ca in acest mod mai pot exista secrete........:)......regrete insa ...........la infinit.....

Alte discuții în legătură

Ramas bun, george alimanescu Alin Popescu Alin Popescu Este prima data cand deschid un astfel de topic pe Forumul Avocatnet.ro si mi-as dori sa fie si ultima data. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Testamentul profesorului pesamosca ContSters220718 ContSters220718 Mie personal mi se pare necesara aceasta secţie de chirurgie cardiovasculară, pentru a salva mii de copii născuţi anual cu malformaţii cardiovasculare. ... (vezi toată discuția)