Am stat mult in cumpana daca este potrivit sa scriu acest mesaj....
Apoi am gandit ca este singurul lucru care Il pot face pentru cel care a fost ceva vreme un utilizator al acestui site, un om care a ajutat si a adus plus valoare forumului prin sfaturile sale, prin comentariile pertinente.
Maine se implineste o luna de cand George Alimanescu nu mai este printre noi, amintirea lui pentru cei care I au fost prieteni este vie, despartirea dureroasa ....
Desi contul este dezactivat va invit pe toti cei care I au fost prieteni, pe cei care la un moment dat I a ajutat cu sfaturile sale sa l aplaudati , scrierile lui sunt aici si inca ajuta oameni care au nevoie de ele...in locul unei lumanari aprinse spre a I lumina calea celesta sa l aplaudam pe ContSters103772. Un mic tribut adus celui care a facut parte din marea familie a avocatnet.
Multumesc.
Nu l-am cunoscut din pacate, pe dl.Alimanescu. Eu am aparut ca activ, mai tarziu pe site. Nimic nu ma opreste sa aplaud o initiativa care indeamna la un omagiu adus cuiva poate prematur disparut dintre noi, cuiva care a contribuit la dezvoltarea acestui site si care prin sfaturile sale cu siguranta pe multi i-a luminat si le-a aratat calea de urmat in lupta dura cu "sistemul", le-a dat incredere si putere pentru a lupta.
=D> =D> =D>
Multumesc celor care l au aplaudat pe George pana acum si va invit ca si de acum incolo sa faceti acest lucru ca sa I pastram vie amintirea...este vorba de contsters103772.
Multumesc!
va multumesc ca mi-ati redesteptat speranta ca oamenii buni, romanii adevarati mai exista si nu i-au nimicit inca politicienii si acolitii lor.
Vorbiti despre " o persoană discretă, cu mult bun simţ, bine pregătit profesional , şi avea gusturi muzicale speciale"; chiar daca nu am cunoscut-o, transmit si eu un gand bun si o floare ...................