avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Timpul care trece nemilos...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Timpul care trece nemilos...

Am stat mult in cumpana daca este potrivit sa scriu acest mesaj....
Apoi am gandit ca este singurul lucru care Il pot face pentru cel care a fost ceva vreme un utilizator al acestui site, un om care a ajutat si a adus plus valoare forumului prin sfaturile sale, prin comentariile pertinente.
Maine se implineste o luna de cand George Alimanescu nu mai este printre noi, amintirea lui pentru cei care I au fost prieteni este vie, despartirea dureroasa ....
Desi contul este dezactivat va invit pe toti cei care I au fost prieteni, pe cei care la un moment dat I a ajutat cu sfaturile sale sa l aplaudati , scrierile lui sunt aici si inca ajuta oameni care au nevoie de ele...in locul unei lumanari aprinse spre a I lumina calea celesta sa l aplaudam pe ContSters103772. Un mic tribut adus celui care a facut parte din marea familie a avocatnet.
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:00, 28 Iunie 2014
Jurnal de bord stelar.......

Azi 26 ianuarie 2013, 7 luni de cand George a parasit aceasta nava, a plecat spre stele, spre alte galaxii, spre o lume mai buna speram.

D zeu sa te Odihneasca prieten bun, acolo printre Carul mic si Carul mare, printre stelele care uneori iau forma unui sarpe boa care a inghitit un elefant, asa cum spunea Micul Print.....

Adieux Mon Petit Prince! A bientot!

26.02.2013.
Inca o lumanare aprinsa...inca un gand bun si pios!

Odihneste te in pace prieten drag!
Nu am uitat ce zi este astazi draga George, abia acum am putut sa intru. Nu ma simt bine de cateva zile, dar tu ai fost prea deosebit pentru a lasa sa treaca aceasta zi fara sa scriu aici, alaturi de "sora ta" Ioana.

Sa stii ca nu te-am uitat. Am inca numarul tau de telefon in agenda. Cand o derulez imi aduc aminte de tine, de vocea ta, de blandetea si bunatatea pe care le emanai. :)

Esti mai fericit Acolo, alaturi de ingerii tai?

"Accepti sa mori doar pentru ceea ce te face sa traiesti."...spunea Antoine de Saint Exupery, mai tii minte?

Odihneste-te in pace!

26.03.2013.

Asa cum te am invatat....cum m am invatat.......iti scriu sa ti spun ca nu te am uitat si timpul trece atat de repede si nemilos....si ne e dor de tine aici in forum....

Dormi linistit sub lumina unei lumanari aprinse virtual aici de noi in forum.
Parca au zburat aceste noua luni, George...nu stiu cand...Aceasta zi de 26 a fiecarei lunI ma face sa-mi pun foarte multe intrebari....plecarea a fost la fel ca si prezenta ta aici alaturi de noi. Cred ca ti-ai dorit ca noi sa nu aflam...

As vrea sa stii ca inca ma doare si mi-e ciuda. Sper ca ti-ai gasit linistea acolo Sus, draga prietene!

Lumanarea virtuala am aprins-o alaturi de buna ta prietena, Ioana.

Alte discuții în legătură

Ramas bun, george alimanescu Alin Popescu Alin Popescu Este prima data cand deschid un astfel de topic pe Forumul Avocatnet.ro si mi-as dori sa fie si ultima data. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Testamentul profesorului pesamosca ContSters220718 ContSters220718 Mie personal mi se pare necesara aceasta secţie de chirurgie cardiovasculară, pentru a salva mii de copii născuţi anual cu malformaţii cardiovasculare. ... (vezi toată discuția)