avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj ,angajare,concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj ,angajare,concediu prenatal

Sunt insarcinata in 5 luni,in luna nov-dec trb sa nasc.In primele 2 luni de sarcina am beneficiat de indemnizatie crestere copil (cc1),apoi 2 luni jumate am luat indemnizatia de somaj.L a sfarsitul lunii iulie inceteaza indemnizatia de somaj,raman descoperita 4 luni pana voi naste.Intrebarea mea este urmatoarea:Pot de la 1 august sa intru la firma ca angajata sa-mi platesc eu acele plati la stat pe care ar trb sa le plateasca patronul?Cand pot intra in concediu prenatal dupa angajare?Mai pot beneficia de indemnizatia pt cresterea celui de al 2 lea copil.dupa cele expilcate mai sus.(cc1+somaj+angajare+concediu prenatal).
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:59, 2 August 2012
1. Inseamna ca nu ati inteles nimic din ce am spus si din textele de lege pe care vi le-am prezentat.

2. Beneficiati de indemnizatie pentru CCC si daca aveti acea pauza de o saptamana pana la incheierea CIM (cu data de 7 august).

Ultima modificare: Joi, 2 August 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal oanatatuta oanatatuta Buna ziua!In data de 12.01.2015 urmeaza sa nasc.Cu ce data pot intra in concediu prenatal astfel incat sa beneficiez apoi si de CCC (vezi toată discuția)
Contracte de munca andreeamuresan andreeamuresan buna ziua, mi s-au incheiat doua contracte de munca , perioada nedeterminata.contract de 2 ore la o firma si 4 ore la alta firma, dar eu muncesc 9 oredoar la ... (vezi toată discuția)
Concediu,indemnizatie copil cu jumatate de norma maria85maria maria85maria Buna ziua! Va rog,cineva sa ma ajute.Sunt angajata din 01.03.2012 cu jumatate de norma ,salarul brut de 420 lei.Am ramas gravida in 25.08.2012.Este posibil sa ... (vezi toată discuția)