avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma consistenta. Ce sanse sunt de a castiga procesul?

Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
Daca procesul s-a incheiat si am sentinta definitiva ,nu mai am nici-o cale de atac,m-ai trebuie sa trimit copie la instanta(c.a.b)?.Am luat legatura cu firma mi-au dat nr.de cont,iar av.lor mi-a zis sa fac o declaratie la notar ,prin care recunosc datoria si imi i-au angajamentul ca o platesc in rate,eu vreau sa achit intreaga suma.Multumesc mult
Nu mai trebuie sa trimiteti la instanta copia platii , daca litigiul s-a terminat.

Achitati integral suma si apoi trimiteti copia chitantei angajatorului prin posta recomandata cu confirmare de primire.
Revin cu o intrebare de data asta legat de ceva care emana o bucurie imensa,si anume:Daca imi schimb locul de munca mai beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului.Multumesc mult....
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2014
creata78, utilizator
Da, veti beneficia de indmenizatie pentru CCC daca va schimbati locul de munca. Important este ca aveti realizate venituri supuse impozitului pe venit in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni.
Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Gestiune narcidani narcidani buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune anemona2 anemona2 am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)
Urgenta majora ...va rog mult ajutati-ma! Beauty Beauty Buna ziua Poate fi una dintre cele mei lungi ore din viata mea...fapt concret:astazi am fost cercetata impreuna cu o colega privind lipsa din gestiunea ... (vezi toată discuția)