Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
Daca procesul s-a incheiat si am sentinta definitiva ,nu mai am nici-o cale de atac,m-ai trebuie sa trimit copie la instanta(c.a.b)?.Am luat legatura cu firma mi-au dat nr.de cont,iar av.lor mi-a zis sa fac o declaratie la notar ,prin care recunosc datoria si imi i-au angajamentul ca o platesc in rate,eu vreau sa achit intreaga suma.Multumesc mult
Revin cu o intrebare de data asta legat de ceva care emana o bucurie imensa,si anume:Daca imi schimb locul de munca mai beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului.Multumesc mult....
Da, veti beneficia de indmenizatie pentru CCC daca va schimbati locul de munca. Important este ca aveti realizate venituri supuse impozitului pe venit in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni.
Gestiune
narcidani
buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune
anemona2
am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)