Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
Buna seara,fiti amabil mai revin si eu cu o intrebare legat de procesul meu,cu rugamintea ca ma veti ajuta si de aceasta data.Am facut credit la banca si vreau sa achit intreaga suma la acea firma ,cum procedez?;Achit prin banca si pastrez chitanta sau intocmesc o declaratie la notar?
Puteti achita prin banca suma datorata societatii in cauza . Dupa care cu chitanta veti merge in fata instantei si veti depune o copie de pe aceasta pentru a se lua la cunostinta ca ati achitat debitul.
Gestiune
narcidani
buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune
anemona2
am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)