Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
Instanta.......... (o gasiti pe citatie)
Dosar nr. : .... / ... / 20... (in citatie)
Termen de judecata: ../.. /20....(in citatie)
Domnule Presedinte ,
Subsemnata .... .... , domiciliata in .............. (adresa unde doriti sa vi se comunice sentinta si eventualele citatii urmatoare), solicit judecarea prezentului dosar in lipsa, conform art. 242 alin. 2 din Codul de Procedura civila.
Semnatura
Domnului Presedinte al ......
Dacă aţi introdus acţiunea înainte de 15 februarie 2013, vă judecaţi după vechiul Cod si invocati articolul din model, dacă aţi introdus-o ulterior, după Noul Cod de procedura civila. Temeiul legal pe Noul Cod de procedură civilă este art. 223 alin 3.
Gestiune
narcidani
buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune
anemona2
am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)