avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma consistenta. Ce sanse sunt de a castiga procesul?

Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
ce ma sfatuiti sa fac,avind in vedere imposibilitatea financiara de a avea un avocat,ma retrag sau se judeca in lipsa?

Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
credeti ca este bine sa trimit un memoriu si sa ma judec in lipsa ,sa ma prezint daca instanta o cere sa ma audieze decit sa renunt la proces.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2014
creata78, utilizator
Puteti depune o cerere prin care sa solicitati judecarea in lipsa.
este o cerere tip sau o simpla cerere.
Model de cerere de judecare in lipsa:

Instanta.......... (o gasiti pe citatie)
Dosar nr. : .... / ... / 20... (in citatie)
Termen de judecata: ../.. /20....(in citatie)

Domnule Presedinte ,

Subsemnata .... .... , domiciliata in .............. (adresa unde doriti sa vi se comunice sentinta si eventualele citatii urmatoare), solicit judecarea prezentului dosar in lipsa, conform art. 242 alin. 2 din Codul de Procedura civila.
Semnatura

Domnului Presedinte al ......

Dacă aţi introdus acţiunea înainte de 15 februarie 2013, vă judecaţi după vechiul Cod si invocati articolul din model, dacă aţi introdus-o ulterior, după Noul Cod de procedura civila. Temeiul legal pe Noul Cod de procedură civilă este art. 223 alin 3.

Alte discuții în legătură

Gestiune narcidani narcidani buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune anemona2 anemona2 am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)
Urgenta majora ...va rog mult ajutati-ma! Beauty Beauty Buna ziua Poate fi una dintre cele mei lungi ore din viata mea...fapt concret:astazi am fost cercetata impreuna cu o colega privind lipsa din gestiunea ... (vezi toată discuția)