avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma consistenta. Ce sanse sunt de a castiga procesul?

Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
Am inteles. Instanta este cae care va decide si , prin urmare, poate aplica prevederile art.255 C.mun.
Nimeni nu va poate spune exact ce va stabili instanta , decat presupuneri .
Multumesc mult si o sa va tin la curent.O zi buna!
Buna seara ,tin sa va anunt cu parere de rau ca am pierdut procesul in prima instanta ,urmeaza recursul dar nu stiu ce sa mai fac sa merg sau sa nu merg ,avind in vedere probele suptiri pe care le avem.Revin cu intrebarea daca eu fac recurs si celelalte fete nu vor sa faca recurs ,se judeca doar cererea mea sau se resfringe si asupra lor.
Se judeca doar recursul dvs.
Multumesc pentru raspuns ,dosarul se judeca cu probele aflate la dosar adica pe expertizele aflate la dosar sau se fac alte expertize si mai pot aduce probe sau martori ?
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2013
creata78, utilizator

Alte discuții în legătură

Gestiune narcidani narcidani buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune anemona2 anemona2 am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)
Urgenta majora ...va rog mult ajutati-ma! Beauty Beauty Buna ziua Poate fi una dintre cele mei lungi ore din viata mea...fapt concret:astazi am fost cercetata impreuna cu o colega privind lipsa din gestiunea ... (vezi toată discuția)