avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma consistenta. Ce sanse sunt de a castiga procesul?

Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
Se pot verifica la arhiva instantei de judecata, in dosarul cauzei.
pot cere aceste incheieri de sedinta prin cerere scrisa sau mers la tribunal ,mentionez ca procesul este in provincie.Le pot cere pe mail sau prin corespondenta?Multumesc mult.
Trebuie mers la arhiva instantei si facut copii de pe acestea. Nu cred ca vi le pot primite prin mail sau prin alt mijloc de comunicare.
practic suntem trei parite in dosar,poate sa reprezinte doua si pe mine nu?avind in vedere ca nu am semnat un contract cu avocatul, cum imi pot recupera banii?Multumesc mult.
Da, un avocat poate reprezenta doua persoane in acelasi litigiu ca reclamante sau parate.

Banii se recupereaza in urma castigarii litigiului pe calea executari silite.

Alte discuții în legătură

Gestiune narcidani narcidani buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune anemona2 anemona2 am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)
Urgenta majora ...va rog mult ajutati-ma! Beauty Beauty Buna ziua Poate fi una dintre cele mei lungi ore din viata mea...fapt concret:astazi am fost cercetata impreuna cu o colega privind lipsa din gestiunea ... (vezi toată discuția)