Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar cu o suma consistenta.Mentionez ca la primul inventar am semnat procesul-verbal deoarece am crezut ca este o problema de calculator.Ce sanse sunt de a cistiga procesul.Rog raspuns .
Mesaje reeditate
@ creata78
Data post: Joi, 26 Decembrie 2013, 15:09
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect Rugăminte mare
Din nou revin cu rugamintea legată de procesul meu si anume; nu mai am bani sa merg la recurs. Ce se intampla in cazul meu si cu hotărârea data de prima instanta. Poate ramane la fel? Se poate schimba in urma recursului? Celelalte doua colege vor merge mai departe cu recursul, eu nu.
Este adeverat ca după 3 ani se prescrie dacă nu lucrez.
Multumesc din inima!
Crăciun fericit!
====
@ Herra_
Data post: Joi, 26 Decembrie 2013, 16:25
Cred ca se va judeca la fel. Ma gandesc ca este un drept de-al dvs.
succes!
=====
@ freeelis
Data post: Joi, 26 Decembrie 2013, 18:52
Instanţa poate admite recursul, îl poate respinge sau anula ori poate constata perimarea lui.
În caz de admitere a recursului, hotărârea atacată poate fi modificată sau casată, în tot sau în parte.
revin in legatura cu problema mea si as vrea sa va intreb daca este bine sa trimit un memoriu sau o intimpinare la primul termn de judecata a recursului , si ce ar trebui sa contina .Imi puteti spune cam ce ar trebui sa contina aceasta.Multumesc mult
Gestiune
narcidani
buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune
anemona2
am lucrat la o firma vanzatoare impreuna cu un coleg.la inventar am iesit minus si acum trebuie sa platim.O parte din el.Poate a furat colegul..sau sefa si ea ... (vezi toată discuția)